Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne volim da sirim depresivu i negativu al ovim tempom trebace 2 godine da se svi vakcinisu
Ali siris je🤣
Dok izredaju penzionere, invalide, bolesne, ovim tempom mi ostali ćemo doći na red 2024-te. Čudo privatne klinike nisu nabavile vakcina da se to malo ubrza
Transplatirane osobe??😂😂
Sta je sa drugim kantonima?
Skidanje maski daje rezultate nema vise tezih slucajeva i ne umire se
Dok ja dodjem na red uci cu u ovu skupinu preko 75 To je negdje za oko 40 godina
Dobro ide sve opusteno insertacija se nastavlja.
svi se vakcinisite podahitno! NAREDENIE ODOZGO
https://www.wnd.com/2021/05/cdc-many-people-died-covid-19-vaccines-vaccines-last-20-years-combined/
Hrvatska sedmicno vakcinise 100000 ljudi.
Hrvatska 4 miliona ljudi, KS 450 000 ljidi
srbi ovoliko vakcinisu za 25 minuta
@lapi1 ako ćeš vjerovati chichwoo propagandi. Pogledaj Mađarsku koliko je procijepila: 46.41%, Srbija 32.61%. S dvije doze isto su bolji: 27.19 %, Srbija 24.93%. Srbija je bila na dobrom mjestu u dobrom trenutku, pa su mogli nabaviti cjepiva bez čekanja na dogovor s bilo kim drugim. No, antivakseri su kod njih jaki, oni što se hoće cijepiti cijepili se, a ostatak će ići malo teže. Zato i dijele pare.