Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bedić sluša kako mu Bakir laže, postao je SDA megafon... Milioner preko noći...
Tuzba zbog klevete je BiH nacionalni sport.
Do juce JARANI a sad kad se Bijedic uhljebio u Parlament i kada mu ovaj vise ne treba moze svasta i da kaze. Nesto jako smrdi u zemlji Danskoj!
Kada ce ovaj vise u penziju, sto je dosta dosta je!
Zanimljivo ovo kad dvije najveće lopine u gradu počnu pričati o poštenju Humor
Reklka kazala,jebala vidila par milioncica vrisnulo poreske platise to najbolje znaju ali staces.
Džabe ti sve Džasmine...čovjek je u pravu!
ovaj kvazipjesnik Imamović ima pravu lopovsku facu!!
Fuj,fuj i jedan i drugi.
Sreca pa je zivotni vijek kratak, inace ovaj bi bio gradonačelnik bar petsto godina.
Nek priča ko šta hoće, ali Jasmin je od Tuzle napravio grad koji postoji na mapi. Prije toga, za Tuzlu se moglo samo čuti kad su vijesti o zagađenju i industrijskim problemima, a kapitalni projekat izgradnje slanog jezera i rekonstrukcija sjeverne magistrale + uređenje centralnog parka (kojeg ni Sarajevo nema) + trg Slobode i ostali projekti koji vidim mnogi zamjere... Zamjere oni koji nisu mogli da se "ogrebu" o budžet.
Treba samo napomenuti da je Jasmin Imamovic postavio Envera Bjedica za direktora Direkcije za izgradnju. Kasnije ga je SDP Tuzla delegirao za Federalnog ministra prometa i komunikacija. Ocigledno da Bjedic sta god da je radio nije radio sam. Kriimos je nije sporno, ali da ne bi Bjedica jos bi imali traume od Karaule i kolapse na Sickom. Sa TK je bilo mnogo utjecajnih politicara iz SDP i SDA ali niko se ne trznu da u ifrastrukturu sta ulozi.
Haj'mo humanitarnu akciju da skupimo sta za Djasmina . Ko jos moze zivjeti od plate
Šta bi sa restoranom vidikovac na Trebeviću?
Sve ove koji nastupaju ovako i na sličan način možete ''baciti'' uvijek na isto smetljište bez odvajanja i sortiranja prema porijeklu, težini, smradu.
Ma gdje bi on tako nesto uradio. Mozda nije namjerno. 🤔