Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Podsjećamo da je ciljana stopa zaposlenosti u Evropskoj uniji za 2010. godinu 70%. Ako Bosna i Hercegovina želi postati članica Evropske unije, onda bi Vijeće ministara moralo tačno znati kako sadašnju stopu zaposlenosti od 31,2% barem na 57,1% koliko ima Hrvatska, ili na 55,7%, koliko ima Malta, zemlja Evropske unije s najnižom stopom zaposlenosti,\" kaže se u saopštenju. šta?
Đonovi poput Špirića i jesu meta Naše stranke! Crknuće i vama Špirićima krava-o sebi se zabavili DaBogda.Da je narodu pameti završili bi vi kao Čaušesku,što vam od srca želim.Žalosno je samo što ćete sa sobom povući vašu telad.
E, baš sam se jadan nasekirao.
Do sada sam se dvoumio oko Nase stranke. Stalno su mi bili na ivici besmislenosti i ludog zanesenjastva... Sad vidim da ljudi stvarno sve strucno odradjuju... Svaka cast. Imam za koga glasati...