Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa klixu, sačekajte još 22 dana, premda i budala zna da od ovoga nema ništa, al rok je rok.
Nesta razmišljam, ako Komšić bude preglasan u predsjedništvu a ja mislim da hoće i on pokrene pitanje vitalnog nacionalnog interesa, mora će se obratiti hrvatskim delegatima u domu naroda kakav će ishod biti osim što će na vidjelo izaći sav apsurd njegovog izbora. On je tu samo kao figurant doduše odlično plaćen figurant.
A Edin dzeko Jel on potpisao za Inter
cemu ovaj prilog sluzi?????? glupo ponavljanje cinjenica od ranije!
More bit bidne, more bit ne bidne...
Prvo "ili".
ja bi to hapsio
koji bolid moras biti u vugla da na +40 srocis ovakav tekst. zar vam se da?
Mogu da rade šta hoće.Narod sjedi i zadovoljan je što ne puca.A ovi to dobro znaju i svojim nepismeni ovcama prodaju suhu slamu.Ovce u torovima bolje nisu ni zaslužile.
Nemaju ovi pojma ni sta hoce, niti sta ce to vijece ministara da radi uopste tu osim sto trosi i prima platu djabe.
Jedno od toga dvoga moglo bi se desiti.
Ma samo nek ne puca.😎
Glavni cilj tog sporazuma je bio da ih niko ne uznemirava mjesec dana, dok su na moru!
Miševi bijeli trče po sobi.Evo upravo se upoznajemo.Saopštavaju mi svoja imena.Kiki je najinteligentniji čini mi se.Mica je stidljiva.
A klix uporno odrzaje toplu vodu... vjerovatno u nedostatku vijesti i nedovoljnom broju klikova.
Ovi stogodisnji uhljebi predstavljaju sami sebe, izgubili su svaku realnost i nemaju pojma u kakvim g....ma zivi 95 % BiH naroda . I Srbi i Hrvati i Muslimani bi popljuvali sve jednog , i zbog toga ova nijedna njuska nesmije sam ,prosetati svojim gradom,niti popiti kafu bez naoruzane pratnje