Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne znam koje su pravne posljedice ovo isto da udruzenje ribara donese deklaraciju ? ovo je neki skup prolupalih budala koji pisu sta im padna napamet. sa ovim se samo treba zahebavati kao Zeljko sa Dodikovom zastavom !
ima presuda na medjunarodnom sudu upisana za sva vremena! a ove budale i idioti sta ovdje piskaraju ....ima ime i za to ...teroristi zadojeni nacionalnom ideologijom
Sve ovo je posljedica činjenice da su Bošnjaci izabrali Hrvatima člana predsjedništva...da su Bošnjaci fer i korektni ova država bi imala šansu
Ne postoji hrvatski clan predsjednistva nego clan predsjednistva iz hrvatskog naroda .A posto smo vidjeli Hrvate na djelu , posebno ove Coviceve ,jasno je i nama glupim Bosnjanima sta bi se desilo da dodje dvojac Cvetkovic Macek ili Kladionicar i Mile Ronhil na celo drzave ...zato zahvalite Covicu za to sto ga nema u vrhu drzave...
Pa tim potezom su napravili incest felazio ( majčica Hrvatska ) ali i autofelazio ( sami sebi) uz tradicionalni krvatskui ''harakiri''.
Mi se drzimo,Alijine ,,Islamske deklaracije tako da sad imamo svi svoje.Ko zna mozda neko izda i ,,Ekonomsku deklaraciju,,ali nju narod nece sigurno prihvatiti.
mirsadglupovic@ Nemam ništa i nikad nisam ni imao protiv Hrvata! Ovo druže nije normalno od strane HNS-a! Što im ovo treba? Ne razumijem! Imaju lijepe funkcije i 50% vlasti u Federaciji a 33% na državnom nivou! U BiH dobijaju predobre plate! Zašto se ne ostave ćorava posla i ne krenu naprijed, pa da svi zajedno ljepše živimo!!!
eheheehhe .. malo se igraju ujki a uz to boban je tu kao i vecina ekipe uzp ... naraslamuda kao kliker jer i plenki i kolinda podrzavaju to ... najvise to steti hrvatskoj
Niko i ništa vam ne valja ako nije po vašem. Samo nastavite, tako se stvara "filđan država". Poslije će Vam svi bit krivi... ali ako zaserete i zagužvate, kao što nastojite, nema onda naoružanja ni preko Hrvatske ni preko Srbije... Jedni će opet pobjeći a fukari pištolji i vile u ruke... Kud onda... mati mila... opet ćete se uvlačiti ovim na koje lajete...
Bulevar@ Idi objesi se!!!
ovaj iz kanade svako malo nesto serucka, garant bi se i on svalio na budzet iz hladnog toronta. idi jadan radi u tim hortonu, peci krofne, i svaki dan se zahvali sto nisi u majcici bosni.
Što sad ne reaguje Visoki predstavnik sestre mu ga spopandrknem!
Narod pristaje da se u njegovo ime negiraju zločini i presude samo da bi par ljudi zadržalo svoje bogatstvo i moć. Nije ni zaslužio bolje...
Potpisnici deklaracije, deklarativno puše racku!
Naivno je i maloumno ocekivati da zlocinac prizna zlocin ili kriminalac kriminal. Jer, kad bi zlocinac imao svijest, zlocin se ne bi ni desio; da je tako, tuzilastva i sudovi bi izgubili svrhu postojanja. A posebno, kada su zlocini planirani kao dio sistematskog programa partije ili su dio drzavnog plana. Umjesto toga, ne zaboravimo da se zlocinac vraca mjestu zlocina. U nasem slucaju, to bi za Bosansku Drzavu i njen najvitalniji stub, Bosnjake, znacilo - nestanak.
korisnik1234@ Slažem se carko moj! Nek vrate Srbe u Hrvatsku i nek im daju entitet koji su imala - Republika Srpska Krajina!!!
Tako i treba uvijek reagovat na fašiste! Čovića treba istjerat iz politike, sankcionisat, procesuirat i protjerat iz države pa nek u svojoj matici veliča zločince! Ovo isto važi i za njegovog potrčka - klempu Ljubića! Ovom politikom ide samo na štetu Hrvata u BiH! Sramota svjetske klase! Prvo je obrukao sve Hrvate kad je otišao da slavi 9.1.a sada im je zabio nož u leđa!
Povampireni fašizam! Ustašluk! Nacisti upakovani u odijela! "U" i kama u srcu! Samo što se žrtve mijenjaju, dosada su klali Srbe a sada bi malo Bošnjake.