Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zalosno je citati komentare pojedinaca, ja sam srbin,rodjen sam u srbiji,ali cijeli zivot zivim u Bosni,Bosna je moja domovina,jadno je citati koliko su ljidi i dalje zadrti mržnjom,ponosan sam sto sam Srbin,sto nisam okrvavio ruke i nemojte sve srbe stavljati u isti tor...HVALA
Odlicni temelji za onaj ogromni krst iznad Sarajeva sto planiraju. Kako bi to bila lijepa simbolika braco Srbi.
Dva mjeseca? Pa dobri ste ako ikako tacno i ustanovite! Mene stvarno nebi iznenadio kiks ni u tom pogledu. Neka mi Bog oprosti ako grijesim, i neka mi ne uzmu za zlo oni koji su izgubili svoje voljene u ratu, ali nesto sumnjam da je u svakom mezaru tacno ta osoba ukopana. Naši su bahati prema svemu, pa i tome!!!
Zato nasi i ne rade identifikacije putem DNK.
@BiH38 Mislio sam na identifikacije zrtava iz proteklog rata. U clanku pise ko ce raditi DNK analizu.