Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka neka sta mislite da ce ih Evropa kaznit pa da su stjeli ovo se nebi ni dogodilo,a Bosnjo sagne glavu nek kolju nijedan neosveti brata sina pa sramota od bosnjaka i niste ni zasluzili drugo neg da vas kolju cetnici tako i u 2 svjeskom haj onda nije moralo kaznila ih drzava ali sad koljaci hodaju i sjede u kafanama sa bracom zrtve i ispijaju piva i pjevaju zajedno.opet ces ti bosnjo pod noz nece proc dugo zivi bili pa vidjeli..Sjetite se o2000 do 2008 bili su manji od makovog zrna Bosnjo im svve oprosti viditeli kaki su sada.Sad ce vas opet u logore zatvarat danas su izglasali zakon a vi palite prijesednjstvo sa tajfunom scepom.Mrzi te Bakira koda je pobijo po Bosne i nazivaga te nacijonalistom nikad covjek nije reko nista protiv druhge nacije al opet za Bosnjake nacijonalista sami ga proglasavate sramota,a dodik nonstop provocira omalozovaje Bosnjake i on je za vas normalan a Bakir nacionalista bas kao i jegov babo stoj raspiso referendum i posto nacijonalista za komunjare.
Ovo samo kod nas ima. Zamislite ovo; Da su dobijali po godinu dana za svaki oduzet zivot-ne bi nikada izasli iz zatvora. Mada su potpuno zasluzili da budu osudjeni na smrt! Uzeo si nesto sto ne mozes nikada vratiti.Prema tome,smrtna kazna.i Zdravo. Ovako imas debila koji 'pravdaju'ubice e njima zelim da im u porodicu udju ili budu prve komsije-silovatelji i masovne ubice.Pa slavite ih onda-kada vam djecu vire kroz prozor.Bolesni basterdi!
ovih 18 muslimana drze u zatvoru ...:(
ja bih vrlo rado u haag, ovdje radim, a ne mogu sebi priuštiti ni 5% komfora kojeg imaju zatvorenici u haagu, please please vodite me u haag, ja sam ubojica, ja sam terorist, tekbir.
Čista demagogija. Nijedan od krvoloka koji su pušteni na slobodu ranije, nije pokazao ni trun kajanja, svi oni su po povratku dočekani kao "heroji", a jadni su i jedni i drugi kad "herojstvo" predstavlja masakr bespomoćnih civila.
Mislis na Nasera Orica?
Znaš ti dobro na koga ja mislim. Svi na prostorima bivše Jugoslavije i veliki dio komšiluka zna tačno šta se desilo, ko je koga napao, gdje se to dogodilo i šta je bio cilj napada. Što se Nasera Orića tiče on je jedan od rijetkih koji je optužen, ali i pored svih izmišljotina koje su bile "osnovica" za optužbe ništa nije dokazano, za razliku od koljača koji svoju mržnju i bolesne umove liječe masakriranjem nedužnih ljudi, od Njegoša i "Istrage poturica", preko Garašanina i "Načertanija", "Homogene Srbije" i Stevana Moljevića do SANU i Dobrice Ćosića. Nijedan od ovih projekata nije preživio, ali nažalost ni dobar dio poštenih dobronamjernih građana Bosne od srednjeg vijeka do danas, svi ubijeni od istog krvoločnog "komšije" svi u isto ime i svi iz istih bolesnih razloga. Bolje ti je šuti i ne javljaj se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)