Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma mars svi vise u tri pm ☝️
UZP bagra, manjina bi da vlada vecinom, malo morge
@dasamznao2 Ovo je dobro za nas jer svaki put proradi po nekoliko zakržljalih glava koje s kašnjenjem shvataju s kim živimo.
o slučaju nove hrvatske zastupnice u Europskom parlamentu Željane Zovko. Gospođa Zovko bila je do studenog 2016. Njena ekselencija ambasadorica BiH u Republici Italiji i nerezidentna ambasadorica BiH u Republici Malti i Republici San Marino. Taj jedinstveni slučaj da karijerni diplomat jedne države prekine svoj veleposlanički mandat, treći po redu, kako bi postao europski zastupnik stranke iz druge države, simbol je hrvatske politike prema BiH.
Jedna opcija je da ideš psihijatru, a druga da se otruješ po uzoru na svoje ideološke pretke Praljka i Hitlera.
Ako ne bude Hrvata i Srba u Federaciji Vaši će vam napravit zakone da ćete i Vi biti manjina a Arapi većina. U zadnjih nekoliko godina su sve što je njihovo ispisali na arapskom i već prava Arapsku državu. Vrelo Bosne vam je već Arapsko, Tarčin, Trnovo... Molite svog Alaha da ne ostanete bez druga dva naroda u državi. Kud ćete onda pobjeći. Pustinja, Turska, Afrika... veliki izbor
Jaranemojdobri pa SDA s vama isto vlada 25 godina pa ste podvili repove. Bakir vam drži dio svega u Sarajevu što vrijedi a vi i dalje lajete na Hrvate i Manji entitet. Dok vam je ljevica i SDP po idejama više Islamistička stranka od SDA vi idete naprijed, dobili ste ko fol državu a Bakir je rasprodaje Arapima..... Počistite govna ispred svoje kuće pa gledajte šta radi komšija i kakvo je njegovo dvorište..... Prestanite lajati na druge i gledajte svoja posla.
zeljana isprazni mi mosnje
inače bivša amnasadorica BIh u Madridu koja je na volsebni način potom postala zastupnica Hrvatske (?!) u EU parlamentu. Dakle, jedna prava moralna vertikala.
Na spisku su Željkinom, ili bolje reći nisi na spisku.
Ravaku ide onom ko više plaća. razumite je!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
ČOVIČ IKOLINDA SVAŠTA NEŠTA RADU' DOK ISDAJICE KOMŠIČI NAS KRADU. PUSTIJO SAM JIH DANAS KRADU' AMI ŽALIČEMO SE MILORADU. ČOVIČ OD PRAVOGAJE RVACKOGA RODA' UZAGREBU ONJE BAŠ GOSPODA. ŽELJKA NAŠA LIEPA UBRISELU RASPRIČALASE KO URODŽENOM SELU ALUMINI ZAPLUČA NAM ŠKODI' KUPAČEMO SE UNERETVI VODI. NADAM SEDA POMOČE NAM FRANSUZI' PLENKOVIČ I MAKRON OKOMI ZASUZI.
AJOJ GRDNE IVELKE RANE LJUTE' GOSPE MEŽUGORSKA POKAŽINAM PUTE.
Jbt, gdje god da odeš - Lišticu, Zagreb ili Brisel, naiđeš na jednog katolibana koji kmeči na Bošnjake.
Draga gospodjo, znamo da se plašite za svoje d... jer će vas gospodin Komšić vratiti kući, kako ste I zaslužili.
Ako je text tačan i ovako izjavila: "Ona je istakla da takva politika kojom se u zadnjih 20 godina pokušava izgraditi društvo u kojem većinski prevladava manjinski narod polarizira zemlju i razdvaja sve tri zajednice ostavljajući ih izložene stranim nedobronamjernim utjecajima."
Ja po ovom textu razumjeh da manjina hoće da vlada nad većinom ili je gospođa kojoj bi uvalio do ja*ja mislila obrnuto, što je svagdje u svijetu normalno.
Zabraniti i ukinuti kladionice na teritoriji fbih , sniziti cijene cigareta , alkohola i goriva za 20% kako bi susjedi iz hrvatske nastavili kupovati robu u bih i sipati gorivo , hvala laku noc
Bit ce njoj dobro cim se uda...doduse, gazi petu deceniju :-)