Komentari (322)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolazim s obitelji i prijateljima podrzati sarajevski Pride u inat onoj sovinistickoj i fasistoidnoj bagri kojoj je ljudsko dostojanstvo odavno trn u oku, pa samo vreba kad ce koga pljunuti i omalovazavati. Gej je OK, LGBT je apsolutno OK i razlicitost je OK jer to je sve nase zajednicko bogatstvo i dobro! Ne budimo stoka i ne dozvolimo da nam neki zaostali likovi kroje sivu buducnost i prave nam od zemlje primitivnu vukojebinu.
Ako bude taj skup,poslije njega sve pedere povedi kući pa neka ti prangijaju cijelu porodicu.Ti imaš prednist u svemu.
@Croatinho Zoofilija je OK, Nekrofilija je OK...U sustini, sve razlicitosti su OK... Propagandisticki pijun...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
LGBTIQ svake godine svom nazivu dodaju jos jedno slovo za jos jednu bolest. Prosiruju krug bolesnika.
Bit ce jebacine pripremite guzove svi sto podrzavaju ove pedercine
Bit ce jebacine pripremite guzove svi koji podrzaju ovo smece od insana
Neka njoj parada bude u kuci....i ostali derpasi....kuci pa paradiraj do mile volje....sta je sa pravima nas ostalih,kojima parada smeta? Valjda se i mi sta pitamo i imamo svoja prva ili se mozda varam...??? Mozda samo derpasi imaju prava nad nama ostalim?
Vodite ih Švedsku i u 3 pm
Jbl vas pederi i lezbace. Sve cega se pametan stidi, budale se diče. Nemam nista protiv bilo čije sexualne orjentacije ali koji se k imaju setkati. Ja sam protiv na kub. Da mi djeca misle da je to normalno! Nijei nikad biti nece. Prosetajte se zbog diskriminacije djece sa posebnim potrebama a pederi neka se pederisu kod svoje kuce!
Pa LGBT opredjelenje nije ''privilegija'' jedne rase, nacije, naroda, religije ili ne daj Bože stranke. Džaba se nadmudrujete.
BemJe vam majku pedersku
Odjutros je neki administrator zadužen za Hamu.
To nešto nagazi nesto neda se nezrex
Trebaju vam pederi da vam poguze debile nacionaliste, koji vas handre vec 30 godina :-)
Da tolerisem pedercine i da pustim da se setaju, da sutra stavljam roke na oci svome djetetu...
Semi GREŠKA.se mi
Dokle da semi prilagodjavamo njima, nek se oni prilagode nama. Ma boli me hurac za taj dogadjaj, kao i za sve ambasade. Dosadni ste, mogu mislit koliko će se još pričati o ovome. Ne znam šta je tu zanimljivo.
eo imi smo svi ponosni ida izvines uzbudjeni. mense od uzbudjenja digla kur china haman preko pupka prebacila
NADAM SE SAMO DA CE BOSNJACI BITI MANINA U paradi "ponosa"...............A ostali neka se mnoze ako muskarac muskarcu napraviti djete moze....:)))) Nego, ja mislim da BOG i na ovaj nacin kaznjava silnike tako sto im uzme ZDRAVU PAMET sa da im pedersku pamet....Znaci OSUDJENI su na nestanak sa lica zemlje....  0 