Komentari (420)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politička Australija je deportovala Srbina?
Zbog ovakvih mi je drago što je deportovan, ali zbog Đokovića kao Đokovića mi je iskreno žao.
Hahahahha BOLESTAN NAROD. Valja nama s njima, Bog nas je kaznio...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Seljacino, Srba ima 7 miliona..Pa to je jebeni kvart u vecim gradovima, a ti mislis da se velike zemlje bave srpstvom..Papcino jedna mitomanska. Novak se nije vakcinisao i to je sve..da nema para za advokate, zavrsilo bi sve za 5 minuta, a ovako se otegnulo zbog akdvokata, a ne jer je Srbin, pacino seljacka.
ni jedan nije pravi srbin, to su izdajice.. posrbljeni samoinicijativno kosovar i hrvat..
Nesto ne kontam, da mene ne voli cijeli svijet ja bih se duboko zapitao zasto!?
«Za nas u Republici Srpskoj nema dileme da je na sceni politička odluka i da se dobrim dijelom puno toga u Australiji sramno izdešavalo jer si Srbin.» - Pa se onda upitaj, Milorade, kakav je to problem sa tim vrazijim Srbima pa ih, evo, ne vole ni u Australiji?
Mile daj referendum pa skupite po markicu da se kazna plati pokazi svoje srpsko veliko srce
Ako se i desilo zato sto si Srbin po ko zna koji put, zar nije vrijeme da se zapitate....sta to Srbi rade ponovo i ponovo vec godinama....glume zrtve sa rukama krvavim do lakta. Lazu samo sebe
kreću li s balvanima skoro po Melburnu?
Vidis Djokovicu,da te i Bosanci podrzavaju.
Pa i ako je tako Dodo kao sto kazes. Onda je razlog toga svega sto se desava Srbima, u tebi i takvima slicnim tebi. Gdje zbog vase takozvane RS i fasisticke politike ispastaju svi Srbi. Pa i Novak. Koji je ljudina, gromada od covjeka.
Šizofrenija jbt. Nema šta drugo biti.
Najiskrenijeee nije mi ga nimalo žao , varalica ko i Osmanagic. Selam
Je li treba da nas cudi Dodikov komentar?
Eee čuj...
Đokovic je izbacen i zbog toga sto se slikao sa teroristom dodikom.
Citam da ce se Djokovic zaliti na presudu, za Australiju opet kasa $$$ Pola sata tipkanja odluke i sta je sudac rekao i eto im opet 500 000$. Sto se Dodika tice, ovo mu je samo potvrda da se srpsko ludilo u normalnim drzavama ne moze sprovoditi nekaznjeno. Djokovic me neprijatno iznenadio svojim postupcima.
Mozda i dokovic podrzi dodika kad ode na robiju