Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lave nas,svi smo uz tebe,nema nista da se nemoze pobjedit,da nam se akB.javis,da Bajramujemo zajedno,da obradujes babu svog.
Izgleda da se trebas prezivati cengic, a zvati irfan da helikopterom traze informacije
Svi znamo šta se bošnjacima radi u Bratuncu, daj bože da izađe na dobro...
De malo više medijske pozornosti za ovaj slučaj. Notifikaciju dajete za gluposti, a za ovo ne. Sarajevo probudi se i u potragu. Nadam se da je momak živ i zdrav!
Pa čime je krenuo? Valjda je babi svome javio čime putuje. Treba više pozornosti obratiti na ovo, kukate joj mladi odlaze van države a evo mladić nestao vi slabo šta radite. Dajte te helikoptere da vidimo! Daće Bog da se pronađe momak!
Na danasnjem vremenu, uz kamere na svakom koraku da neko nestane, nemoguce
Priupitaj der komunalce
djecak izgleda kao migrant mozda ga je policija izvela iz autobusa...nije igla da nestane
Po tebi bi trebalo 90% zapadnih hercegovaca i srba izvodit iz autobusa ????
Kako si ti glup jarane strasno hahahahahahahha
Otisao da prca momak,vratit ce se,otisao da se ispuse
Dajte uozbiljite se više i policija, i mediji obratite više pažnje na ovaj slučaj treba izvršiti pritisak na policiju
Bus linija? Auto? Kakvo amatersko pozivanje na pomoc
Ima li kakvih konkretnijih informacija cime je krenuo kuci Autobusom i dali je usao u Bus ili s nekim drugim a ne ovako povrsne informacije.Nadam se samo da je ziv i zdrav i da se vrati svojoj porodici
molim.Allaha da se momak pronađe živ i zdrav
Ovi misteriozni nestanci su meni sumjivi..
Ima li ikakve tehnologije, uhvatiti signal telefona ili nesto slicno? Ne objavljuju se sve informacije, valjda ima neki razlog, ali jel autom ili autobusom isao? Bice to sve super aBd...
opet neka srpska posla u najavi
Liječi se, imaš traume od Srba.
Nazalost, znajuci tradiciju serva ne bi me cudilo da su upetljani.