Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci su krenuli u žestoko lobiranje. na vakat. Što reče Erol Avdović da drugi troše milone na lobiranja, ali Bošnjaci ne ulažu nikakve pare, a imaju najjači lobi.
Nema potrebe za lobiranjem. Amerikancima su Bošnjaci, kao narod koji voli, borio se i bori se za slobodu, prirodni prijatelji
@SELAMsaDRINE Bilo je jer je Cera bio hodža u Čikagu pa storio veze, a u to vrijeme i Haris Silajdžić je bio vrlo omiljen u Americi. A ni Husein nije mogao onako ući u State Department, mora da je Cormakova mu sredila sastanke.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Glupi bosnjo,vidi sta mu Hrvatska i hrvati rade i ponovo raja dize kredite i ostavlja velike pare dusmanima.Bosanci i Hercegovci po statistici najvise para za turisticku sezonu ostavljaju hrvatima.A oni vracaju zvjerski.Raja bojkotujte turizam u hrvatskoj,promjenite malo,dok se oni ne promjene.Idite na cg.primorje,rafting tara,una,neretva.Planinarski domovi itd.Ja i mnogi moji prijatelji neidemo vise u Makarsku ni u hr.Mjenjamo destinaciju.
@KlikerDvoperac upravo tako nemamo mi ni imana ni ponosa...
MAMICU IH UZPovsku
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
i reis ko margarin, u sve se mijesa
Hozda politicar samo kod nas mi smo divlji narod !!!!
Eh, Amerika čemerika, zemlja daleka i velika...
Halo hodža tvoje je da klanjaš i da Turke zoveš a ne krstaše amere gluperdo
ne seri glupane
@HODI Turci penetriraju u Srbiju kao i prije 100 godina sto su !
Mudar potez reisa. Treba se Amerike drzat. Goni ruska goovna i njihove sluge u pm
@stricStipe Dobro se dobrim vraca,a posto je vasa politika prema Bih zla i neprijateljska,tako i mi trebamo da se postavimo.Nevjeruj hrvatskoj i kad ti darove daje,zajebace te.Vi ste krivi,birate politicare koji su neprijateljki nastrojeni.Hrvate kao narod ne osuđujem,ali vase vođstvo je podlo.Blaz kraljevic,Ante prkacin,biskup komarica,to je olicje hrvata,a ne ovi Uzp rusitelji i sopstvenog pucanstva.23 hiljade katolika je u Tuzli,u sarajevu 17 hiljada,al to za vas nisu hrvat
Fuj grad vezes zastave sa kjafirima
@FEM gade
placenik. gdje su pare tu je a ne gdjevsu narodni problemi
Zauzeo pozu ko da je doktoriro atomsku fiziku
haram ti bilo sto si sutio ko zadnja cka dok su mi drugovi sa porodicama odlazili iz BiH. Sada kada ste vidjeli da su ostali samo.SDA glupani i kada bi mogao doci vakat da se i vi lopate i pilane uhvatite posli ste kukat. REIS KAKO SI TI ZABORAVIO OMLADINU KVALITETNU TAKO STE I VI ZBORAVLJENI !
haram.vam svima i SDA i IZ sta ste uradili od BiH i Bosnjaka. Mi smo zivi mrtvaci.
@Racinalan mala je to cifra u odnosu na bosnjacku pohlepnost ka hrvatskom primorju,ni deseti dio oni nevrate dolaskom u Bih,koliko bosnjo ostavi Hrvatskoj
Nek si
Oj Gorazde nebi te volio da se nisam u Sarajvu rodio
Glabni ga Kavazovicu vodi ih u svoje dvoriste
Da bi opstao na Balkanu moraš biti zajeban...