Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je pisurija od drzave ako mu niste nasli bilo kakve dokaze sta radite od covjeka,sad ga vama sad ga tamo.Ako nemate sta konkretno pustite covjeka
Kakav čovjek,ovo je ogledan primjer kako čovjek može nakazno fizički,a također i psihički izgledati.To treba smaknuti da ne truju ovaj prostor.Svi Muslimani svijeta se trebaju ugledati na Bošnjake,a ne na ove retarde iz arapskog svijeta.
slažem se s tvojim mišljenjem, ako imate dokaze zatvorite a ako ne pustite jer ovim stalnim zatvaranjem i puštanjem pokazujete svoju nemoć a njegovim idejama i postupcima dižete cijenu te dobija nove pristalice.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakva bi Bosna drzava bila kad bi se svi oni koji krse zakon zatvorili... Nazalost, cinjenica je da ce se "neki" branit' sa slobode, iako se radi o ubistvu zene (majke dvoje djece), dok ce drugi koji (mozda) nisu nista ni uradili biti u zatvoru. nc nc nc. Jadno!
kad vidim ko je tuzilac i onaj peder portparol ahahahahaha skutor koji prica ko da je na speedu
Nemozemo zatvarati osobe zbog izgleda pa nismo S Koreja? :P
Neozbiljnost totalna,ja drzave i poretka i prdacine
ma nemaju oni nista protiv njega... jedino tzv bosanski srbi, kojeg god da uhapsis, nacices mu neki zlocin (cast izuzecima)
Allah ponizio baliju čamparu i na ovom i na onom svijetu i dao mu tešku i dugu bolest njemu i njegovoj porodici.Amin!
Cist je Selef od njega i takvih k'o alhamdulillah. Sto ne napisate da je Haridjija?
On*
Bravo majmune!
Ovo neko pritisnuo reset?
Anto Bosnjacka propaganda na djelu. Sarajevo- centar islamofobije
Bome mu dohakaše
ljudi prosle god isli a zakon o zabrani tek nedavno stupio na snagu. tako da ih nemaju dbli na osnovu cega zatvarati i suditi -.-
tužilaštvo BiH mislilo da će Bilal iz zatvora u kafanu kad on ode u džamiju i to im je bilo dovoljno da ga ponovo uhapse
valjda je podmirio one nekolike zene ovo dan dva
Koja lakrdija Bosanskog sudstva.Nema tu drzave jos dugo.
TO TUŽILAŠTVO I SIPU TREBA ZVATI APSURDISTAN
Čitam sad članak o saslušanju današnjem... i vrla tužiteljica danas spominje Eminu Filipović koja je 18.11. otišla u Siriju i navodi da joj je tamo prije par mjeseci poginuo suprug. A u biti, poginuo joj je brat. Toliko o stručnosti tužiteljstva i istražnih organa.
Tebe je neko poševio u mozak, to znamo :)