Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Činjenica jeste da je EU licemjerna , ogradila se bodljikavim žicama ,a kod nas hoće da naprave parkiralište za migrante od kojih su 90% muškarci vojno sposobni i jedno 70% migranti čije države nisu u ratnom stanju ,, pa da odatle eventualno biraju ko im paše , ali je činjenica da smo i mi jako bolestan narod i da ni sami ne znamo šta hoćemo ,, žalimo se kad su na ulici , žalimo se kad prave pritvor za njih , pa ne može nam niko ugoditi.
Klixe evo vam jedan Ö da napišete stranku kako treba
Pa Hico je otpo od Austrijanaca i sta ocekivati od njih.
Al i ovi evropljani više smoriše s tim migrantima Brate dragi ako ljudi nemaju dokumenata ne može ući i gotovo ne vidim šta se tu ima raspravljat Ako već hoće biti humani nek onda popuštaju sve zatvorenike i to je po njima sig kršenje ljudskih prava Ali mislim da ipak oni znaju vrlo dobro šta rade a te priče o ljudskim pravima su šuplja Baš je Hrvatska smjela bez odobrenja više sile vraćat migrante s granice
To onaj Hurtic izdajnik sto je amidzica kandidirao? To onaj sto omoguci dodiku 4tog delegata? To onaj Hurtic sto bi majku prodo za fotelju? E neces nikada nviose dobiti glasa od dijaspore. Ti, Vojin i ostala ekipa dobit cete samo pljuvacke kada budete trazili glasove.
"Oni su u svojim obraćanjima kazali da razumiju zabrinutost BiH zbog upućivanja određenog broja migranata iz EU u BiH te da EU želi da migranti budu vidljivi, ali ne na teritoriji EU" More li mi ko ovo prevest? Sta znaci da su migranti vidljivi? Ocemo im dat onu neon robu sto svijetli po mraku? Ja mislim da kad ih posaljemo u Austriju da bi tamo bili najvidljiviji
Zasto nas sandzaklije u Sarajevu gljedaju kao migrante
Provodila se anketa u Sarajevu, pitanje je bilo "Da li vam smetaju Sandžaklije u Sarajevu?" 5% odgovoraje bilo -Ne, ne smetaju nam. 95% odgovora je bilo- A da kome mi smetamo??
Kod njih migransti spavaju pod mostom a nama pricvaju nesto, nacionalisrticka vnoga prodali onakvu drzavu sad nam svaka susa sudi.. :)
Kazu Srbi da Je ta Lipa vjekovna srpska zemlja i da migranti mogu ići ča otale
Ovaj zatvor se mora sto prije pustiti u rad, migranti haraju Krajinom, zbadaju nozevima, divljaju, napadaju, kradu.. Ko je protiv neka ih sebi u komsiluk vodi