Moguće nove koalicije
0
HSP novi politički partner SDA?
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna inicijativa! Samo naprijed! Muslimani i Hrvati su vijekovima ovdje zivjeli kao dobri susjedi. Vrijeme je da se tudjmanski HDZ makne sa vlasti, jer ovo sa Covicom - Dodikom tako posjeca na Tudjman-MIliosevic i Boban-Karadzic koaliciju. Napokon, odlicna ideja!
Pa, kadroviče SDA da ti odgovorim: Nit ga volem, nit ga mrzim, već prema njemu osjećam neku vrstu gađenja i sažaljenje. I, kad se on ničim izazvan može izdavati za prvog lidera Bošnjaka (evo pucam od smijeha), a pri tom praviti katastrofalne greške I sve jednu za drugom) i brukati nas, onda se mogu i ja s njim šprdati. S punim pravom, jer Tihomir je javna ličnost i shodno tome podliježe javnoj kritici i procjenjivanju. S tom razlikom, što ga je kritikujem agrumentima i ne koristim nikakve fraze, parole i demagogiju
Mene samo zanima sta je tebi tihic tako uradio pa ga mrzis vise nego ikog. Da se iza tvoga nicka ne krije, mozda, Ridjobradi glavom i bradom, ili mozda neki od clanova 200 porodica. Jadan si!!!
Pa, šta bi od 3 prudska druga? Sad kad ga svi izlevatiše i napraviše budalom, Tihomir traži nove partnere U Đapić-Jurišić i kuka na sav glas. Al, zalud naše mu suze ne mogu pomoći
HAHAHA, Gledaj ga, mrtav a piše.
@nocna mora Tebi ne bi da objasnjavam, ali Mislim da je \"fra Majstorovicu\" sve jasno :)
@HA HA HA nemoj grijesti dusu na lijepom ramazanu,pa cijeli dan si postio
@fra Majstoro... Mjesto susreta Blajburg !!! :)
HAHAHA, Pošalji sliku radi upoznavanja, adresa Jasenovac , ulica hipika bb
@HA HA HA kako gazduju sumama,teze je naci hrast nego neku \"nanu\"
@HA HA HA Imas li dedine krvi,ako imas trazi hras a\" nana\" ce sama doci
@Bosanac Moj djed je antiratno raspolozen bio, on je bio preteca hipika ! Kraj rijeke ispod starog hrasta je vodio ljubav s tvojom nanom a ne rat ! :)
HAHAHA, Djed ti klao bosansku nejač po istočnoj Bosni u to vrijeme stoko šumska, garant od Čelebića, četničkog gnijezda
Ustase s mudzahedinima :DDDDDDDDDDDD Kakav savez... kao 1941