Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije 4 dana kontaktirala me gospodja iz HR Bosnjakinja koja kaze -Bosnjaci u HR MORAJU da se odreknu BiH drzavljanstva za razliku od katolika iz BiH kako bi stekli HR drzavljanstvo iako to u zakoniku ne pise. Ovom prilikom apelujem na HR zvanicnike da ovakve razlike ne prave.
I'll do my best = dat cu sve od sebe, a ne "ucinit cu najbolje". Zasto se prevode hrvatske vijesti na srpski kada se zna da je bosanski jezicni standard kudikamo blizi hrvatskom standardu, ako ne gramatikalno i posve istovjetan?! Ovaj portal bi trebao kao protezirati bosanski jezik, a ustvari se forsira srpski jezicni standard, pa se prevode i izjave na hrvatskom jeziku, i to na srpski, sto je bizarno…
Vasa se situacija sve vise komplikuje. Iz minute u minutu sve je zamrsenija.
ako je ova ko fol nastavnica, profesorica i doktorica engleskog i njemačkog prošla onda može i sakib iz tarčina ...ja europe upm,cccc!
Ako hocete u EU nije bitno sta mislite o ratu, nego sta mislite o ederima.
@u hanume zagondzija Lezbejkama pardon. Zaboravio sam P.
Glupo pitanje. U Hrvtaskoj Muslimani žive najnormalnije. Ne sjećam se da je ikada bilo problema na nacionalnoj osnovi na relaciji Hrvati-Muslimani. Gdje god su htjeli izgraditi Džamiju, nije im branjeno. Primjerice, Džamija u Rijeci dominira cijelim gradom a i ona u Zagrebu je Bogu hvala, vidljiva i lijepa.
@VelikiMujica To je najmanje sto mogu uraditi za Bošnjake u Hrvatskoj jer su se i oni borili za nezavisnost Hrvatske i branili je od cetnicki terorista. Dosta ih je i živote dalo.
@VelikiMujica kao prvo to su Bosnjaci .Malo pristojnosti molim . Kao drugo 25 000 Bosnjaka je branilo Hrvatsku a oko 1300 je poginulo. Svaki 100 gradjanin RH je Bosnjak a svaki 7 poginuli branitelj je Bosnjak . ne bi bilo fer da imaju problema . Uprkos toj cinjenici Bosnjaci su bili izbaceni iz nacionalinih manjina pa vraceni pod pritiskom medjunardnog prava . Problema su uvijek imali nazalost .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mada je zavrsila engleski u zagrebu i prdavala u skoli svaki izbgjelica iz banglaedsa i pakistana prica bolje od nje . sto se tice odgovora koje je ponudila na postavljena pitanja u njemackoj ne bi dobila ni mjesto cistacice .
@gooUser1569397787 ... šteta što nisu tebe zvali da budeš umjesto nje...a što se tiče Njemačke nebi ona imala šta tražiti tamo da je Njemačka ne podržava
Cuj to , da nas stiti. Mi smo vise puta dokazali da nam ne treba nicija zastatita
Rekla je da nesumnjate u nju'.🤪😤