Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije bilo logora armije bih, samo širite propagandu i lažete svojoj djeci, kako vas nije stid, hrvati koji su zarobljeni su razmjenjeni u ratu, hrvatski dretelj je na vašu sramotu bio auschwitz za muslimane
Gledao sam sinoć na RTV HB koje su torture prošli pripadnici Hvo-a u logorima Armije
Nek snimi dokumentarac o Dretelju i Heliodromu!
SVAKE GODINE STE PRED HELIODROMOM,A TKO JE PRED 4 OSNOVNOM??? O TOME SE NE ZNA NIŠTA,PA I SAD SE SVJEĆE PALE PRED KOSAČOM,NE IDE SE PRED ŠKOLU A ŠTO BI TREBALO.
To je ono u otadzbinskom ratu? Ono kad smo htjeli podjeliti Hrvatsku?
NE, VEĆ "ONO" KAD STE OKRENULI PUŠKE KAO PRIPADNICI HVO NA TE ISTE ,KAD STE NAPUSTILI POLOŽAJE NA PODVELEŽJU PREMA SRBIMA,,KAD STE BJELOPOLJCE RAZORUŽALI A SKUPA LINIJU DRŽALI,PA IH ODVELI U TU "ŠKOLU"
Valjda se nesto brani da bi bio branitelj.Izdajnici il agresor je bolji opis .Samo eto tuzno je sto ce neminovno kad tad morati doci do sukoba da se ovo rascisti jedanput.
Pa brane svoju teritoriju
STA SU BJELOPOLJCE BILI?? I MNOGI DRUGI,KAD STE OKRENULI PUŠKE U SUBORCE IZ HVO-A,TKO JE AGRESOR PITAM TE JA ??
Čuj branitelji a bili agresori
Presuđeni agresori postali branitelji. Uša kerovi
Preko 300 logora za hrvate i preko 17.000 logoraša....jadna ucviljena muslimanska nejac..gdje bi oni.....ma Srbi su krivi
Preko 3 hiljade... Ma ne, preko 30 hiljada... Ipak, preko 300 hiljada logora za hrvate.
Poginulim agresorima i ratnim zločincima na BiH, koji apsurd
Armija BiH imala logore!? NEMOGUĆE!
kakav logor.. poneki haveovac zarobljen na liniji