Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo za početak promijeniti strukturu pravosuđa uvesti Šveđane i Fince sudije jer tu leže svi naši problemi, jer svi vi ste zaštićeni ko međedi radite kriminal i nama brojite krvna zrnca tako da možete i narednih 30 godina da radite kriminal
a ko ce dopustiti strane sudije? mislis da ce dodo? covic? pa nisu budale. OVDE, NIKAD, NECE, BITI, BOLJE.
➡️Ako Ivo misli na mijenjanje unutrašnje entitetske strukture na način ukidanja entiteta onda to pozdravljam! ,➡️Ali ako pak misli na stvaranje nekog trećeg entiteta kao exluzivno jednog naroda, onda neka prizna da je status drugog entiteta isto exluzivno jednog naroda- ➡️ŠTO NE VODI NIĐE U EVROPU!!! Treba priznati da su Entiteti pa i kantoni neprirodni!
Tako je, dovesti strane sudije, nekorumpirane, i ljude dobro platiti. To je najispravniji put i najbrži. Ovdje nikome ne vjerovati. Ako smo protektorat, a jesmo, dovesti strance na ključna mjesta na 10 godina. Da se rasturi hobotnica i pozicije i opozicije, sve su to mućkovi.
Jesam li ja protiv zapada,ako kažem da su nam uveli embargo na oružje i gledali kako BH patriote koju,pljačkaju,siluju ... Kad smo trebali da oslobodimo BiH,navlace nam Dejtonsku ludacku košulju. Ma marš u 3 PM.
Jeli to ono: Mi bi rado krali i rasprodavali drzavnu imovinu kao da je nasa licna, ali ne daju nam..... Pa bacamo maglu kako nas to sprijecava uci u EU i NATO... Prozirno kao staklo.. Hajdemo uvesti gradjansku drzavu (kao i ostala EU) i boroti se protiv korupcije, i kaznjavati ranije korupcije, pa da vidite kako ce mo biti dobrodosli u EU odma...
Antizapadna kampanja?? Histerija?? Zaista neko namjerno izvrće pravo građana, pojedinaca pa i političkih zvaničnika da iznose kritike na račun pojedinih međunarodnih institucija ili pojedinaca zbog odluka ili stavova koje doprinose samo usložnjavanju situacije ili nanose štetu državi i njenim građanima. Ako je i od Ive Komšića i sličnih dosta je, nek se dobro presluša šta izjavljuje, mislim da je dosta ove amnezije ili namjernog podmetanja.
Mozda je ovo realnije, a moze se dogovarati 1953. godine postojalo je petnaest kotara: Banja Luka, Bihać, Brčko, Derventa, Doboj, Goražde, Jajce, Livno, Mostar, Prijedor, Sarajevo, Trebinje, Tuzla, Zenica i Zvornik.
mora, treba da se sve ukine iznad nivoa gradova, da se funkcioneri i drzavni aparat smanji minimalno 10 puta, ukljucujuci i policiju, povecat broj radnika u zdravstvu i prosvjeti za 5 puta najmanje, i krivicna odgovornost za svaku pronevjerenu markicu da se uvede, oduzimanje imovine kao posljedica da bude
1957. godine postojalo je dvanaest kotara: Banja Luka, Bihać, Brčko, Doboj, Goražde, Jajce, Livno, Mostar, Prijedor, Sarajevo, Tuzla i Zenica.
Nikad mi necemo u EU dok je 90% politicara i sudija korupirano još da kažem kolko je nacionalista u politici što nije zdravo za državu
Ukinite kantone i rijesite problem
Još jedno udruženje građana koje finansiramo našim parama da bi se oni bogatili. Pod hitno zabraniti finansiranje udruženja građana novcima građana.
Jel ovo onaj Ivo Komšić il' je neki drugi..prema oprečnim stavovima koje iznosi, kao da postoje dvojica.
Ko je zadovoljan sa ovolikom birokratijom - nek se rokne odmah
Idu uzp botovi sad da lupaju minuse
Kome još nije jasno šta govori Ivo Komšić kada kaže da BiH mora mijenjati svoju entitetsku strukturu??? Da li to on pomalo stidljivo misli na Treći entitet???
Naravno da misli
Pogresno tumacis
PRIKAŽI ODGOVORE (1)