Komentari (333)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slali su i prije , i Hrvatska i Srbija , samo BiH nije nikad slala na njihovu teritoriju vojsku
ZORAN MILANOVIC, POKATOLICENI SRBO, LAZNI HRVAT ,NAJVECI MRZITELJ BOSNE I BOSNJAKA NA DUNJALUKU.
Pa slali su i Hrvatska i Srbija vojske u Bosnu. Ali se nisu bas dobro proveli. Dosta njihovih vojnika je nadjubrilo bosansku zemlju.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
loži nepismenu SDA sirotinju...
JEDNO JE POSLATI VOJSKU UZ SUGLASNOST ALIJE, A SASVIM NESTO DRUGO PROTIV VOLJE BOSNJANA. KAD SE NIJE IMALA DOZVOLA BOSNJANA, ONDA SE NIJE MOGLO DALJE OD MOSTARA.
Taj Banozic je hdz.ovski zlobnik osvetoljubiva uš.
Moš' mislit' skandala ..."on mislio" .... e šta ja svašta pomislim...a tek naši političari...
Moš' mislit' skandala ..."on mislio" .... e šta ja svašta pomislim...a tek naši političari...
Umjesto što šalješ vojsku, napravi najveću Evropsku džamiju u Zagrebu i na taj način izrazi zahvalnost što ste opstali vijekovima jer su se za vas Bošnjaci poturali u najgore konflikte. Možete negirati dokle god hoćete, da nije nas, odavno ne bi bilo vas. Znam da mnogi Hrvati to već znaju i poštuju, ali izgleda da mnogi i ne poštuju i samo vide ono malo što su oni uradili za nas, a ne vide kroz historiju koliko je puta Bošnjak stao na njihovu stranu.
A sviu oni koji misle da mogu protiv Bošnjaka, brzo zaboravljate kakvi ratnici hodaju ovim brdima i koliko je imeprija polomilo zube. Druga stvar je da su Hrvatski političari umislili da je Hrvatska enka vojna sila, a ustvari je jedno obično lovačkod ruštvo, od koga je po kopnenom oružju Bosna daleko jača.
JE BE MO vam mater usta*ku, mater usta*ku, mater usta*ku ! 👏🔥
Je be mo vam mater usta*ku !
Dok je nas bosanskih Patriota, nece strana vojska krociti nasom teritorijom. Ako to i pokusaju - vratit cemo ih u sanducima ugljenisane 🔥⚰️🏴‍☠️
Ko pseta bismo ih vezali u lance i odijenuli u narandzaste kombinezone, zatim bismo im odredili vatru - spalili bismo ih zive.
Samo posaljite! Imamo dovoljno naranzastih kombinezona za sve vas. Svaki bi vam zavrsio kao Salopek, samo deset puta gore.
Kako je lako sa vama manipulirati. Predsjednik je htio poslati protupozarne snage HRZ u BiH radi gasenje pozara koji su harali od Konjica do Livna, bez da je o tome obavjestio Vladu RH, i Vijece ministara BiH.
Bogme se ostrvili na bosnjake😂😂😂
zna se pouzdano da je poslao bajadere sa isteklim rokom trajanja i to je bio baš skandal!
Ja ovo niš ne razmem.To ste si zmislili.To nej istina.
Za kaj ste bedaci? HALOOOO BICES POPAREN
Pa da ste rekli JNA da posalje, da se loma prepanemo hahahahahahahahahaha
Hrvatska treba što prije izgraditi vojnu NATO bazu u BiH.