Umjesto što šalješ vojsku, napravi najveću Evropsku džamiju u Zagrebu i na taj način izrazi zahvalnost što ste opstali vijekovima jer su se za vas Bošnjaci poturali u najgore konflikte. Možete negirati dokle god hoćete, da nije nas, odavno ne bi bilo vas. Znam da mnogi Hrvati to već znaju i poštuju, ali izgleda da mnogi i ne poštuju i samo vide ono malo što su oni uradili za nas, a ne vide kroz historiju koliko je puta Bošnjak stao na njihovu stranu.
A sviu oni koji misle da mogu protiv Bošnjaka, brzo zaboravljate kakvi ratnici hodaju ovim brdima i koliko je imeprija polomilo zube. Druga stvar je da su Hrvatski političari umislili da je Hrvatska enka vojna sila, a ustvari je jedno obično lovačkod ruštvo, od koga je po kopnenom oružju Bosna daleko jača.
Kolko je puta kroz historiju Bošnjak stao na njihovu stranu. Ne tako često pod tim imenom, ali kao musiman-hrvatsko cvijeće to da. Bili ste masovno u ustašama 41-43,44 poslije prelazili u partizane. Prije toga ste bili masovno u austrijskoj vojsci. A odlazak turske vojske još niste prežalili. kakav narod prevrtljivog karaktera. :(
Prikaži sve komentare (333)