Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah na ulazu u Tuzlu, odnosno TK, hapsiti i usmjeravati prema RS i granici sa Hrvatskom. Selektovati izbjeglice sa malom djecom i njima pružiti svu moguću pomoć i smještaj, a sve ostale radno i vojno sposobne mudonje protjerati. Sve normalne zemlje protjeruju ilegalne migrante, jedino u BiH im ne daju da napuste državnu granicu. Zna EU kakva smo mi korumpirana mraka, da bi se za burek prodali, pa ko veli, malo im baci evrica i oni će prihvatiti svo smeće.
Selektivni dijelovi BiH su postali tampon zona za ove ekonomske migrante
Imamovic je najavio da ce problem rijesiti. Rijesit ces u qurcu mom. Ovo je goruci problem na nivou BIH kiji se mora rijesiti na nivou BIH. Ovim tepom za 2 mjeseca ces biti kao Bihac
Samo da se razumijemo ovo su ekonomski migranti a ne izbjeglice. Za njih imam isto sazaljenja kao za Dzemu s baustele sto iz njemacke ide za svicarsku jer su tamo bolje dnevnice.
Ove volontere treba novcano kaznjavati. Mraka ilegalno usla u zemlju, znaci krsi zakon, i neki levati im tamo pomazu u daljem krsenju zakona, to moze samo u BiH.
Mislim da sledeće runde ovih muslimana iz Pakistana treba da uputimo u Zenica, ali zaista može još u Tuzlu
Sto ih onda pustate ovamo? Znate da smo u kurcu? Narod se zabavio o sebi, jos treba razmisljat o nekom kurtonu iz Bangladesa.
Ma divno.Još nam samo trebaju došlepati epidemije šuge, kolere i ko zna čega.Voze nam se sa djecom u javnim prevozila i samo je pitanje vremena kada će sve da eskalira na ovako malom prostoru.Kreten neda vojsku na granicu sa Srbijom jer tako im mafija zarađuje sa jedne i druge strane,uvodi diktaturu na prostoru RSa i na sve načine nastoji da shebe ovu državu.Radije ću poslati djecu u neko Njemačko selo nego da mi ovdje koleru dobiju.
Niti je nama dobro niti tim imigrantima dobro , neophodno obezbijedit objekat gdje ce imati uslove za mali predah na putu za Evropu ,
Isto ovako bi ti i u ratu bilo, volonteri tj. dobrovoljci bi branili, a guzonje sjedile ... Rat je mir , a siromastvo bogatstvo
Cini mi se da je njima u cilju da ovo eskalira... Razlog samo njima znan, pa pitam se koliko uopste ima "ovih" migranata!?
@CholinPotok To ti je maslo EU...
Zasto policija Federacije ne usmjeri migrante sve prema RS u pa neka se Dodik brine o njima. Ima granicnih prijelaza imsa Hrvatskom i u RS u. Ako zna pustati migrante preko Drine samo kako bi olaksao Srbiji, moze ih onda primAti. Zar smo toliko nesposobni?
Oni uopste ne zele da idu u RS,a i policija RS- a bi ih vratila nazad da krenu tamo.Prije par dana vracam se iz Bihaca autobusom,usli imigranti svi bez karte(njih 5) i idu za Sarajevo i nece da izadu nigdje prije.Zvali vozaci policiju u Jajcu,Donji Vakuf,Travnik da dode,i mislis da je neko dosao i morao produziti dalje zbog reda voznje a i vec kasni.Na kraju dosli u Sarajevo kasnio bus oko 40min zbog cekanja policije.
SDA JE SVE KRIV...BAKIR JE REKAO BRAĆO MUSLIMANI ZA VAS JE BIH OTVORENA!
@KlixBaAdm Sta ce, onda, koji klinac, ovaj sikh (lik s turbanom) tu?