Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda SDA ahbab kaze nas narod tamo samo pere guzice Svabama. U Njemackoj sta je nase omladine otislo a sada su poznati inzinjeri, bankari, doktori itd.... naravno SDA ahbab ne vjeruje u to jer misli posto nije mogao od uhljeba uspjeti u BiH da ne moze ni u Njemackoj
Boli me ona stvar što kaže SDA, ali ova je uhljeb na grbači radnog Njemačkog naroda. Taj SPD je pun migranata sa balkana, najpopularniji su u getoiziranim djelovima urbane Njemačke gdje živi najviše muslimana odnosno Bošnjaka koji čim steknu uvijete za stjecanje njemačkog državljanstva, odbacuju BiH državljanstvo. U privatluku vas Bošnjaka nema nigdje, samo visite na javnim jaslama jer samo tako možete izbjeći po Njemačkoj najteže poslove.
Čuj, ona će učiniti da BiH krene putem prosperiteta, a njezina politika socijale i velikih poreza će uništiti samu Njemačku jer autohtoni Nijemci već sad prebacuju kapital i imovinu u Švicarsku. Kaptal bježi iz Njemačke. Kapitalista koji nešto stvaraju nema u SPD-u i likovi u SPD-u samo znaju za nerad, socijalu i pogodovanje migrantima. Izdominirali na sjeveru i istoku Njemačke gdje najviše migranata i socijale živi.
SAMO DA NAPOMENEM JOŠ JEDNOM DA OMLADINA ZNA!!!! DA NE ZABORAVI!!!! OVA NEKADA DJEVOJČICA JE IZGUBILA RUKU OD SRPSKE GRANATE KOJE SU PADALE PO SARAJEVU TOKOM AGRESIJE NA BOSNU I HERCEGOVINU!!! TADA JE UBIJENO 1600 DJECE!!!! OD SRPSKIH GRANATA KOJE SU PADALE PO SARAJEVU UBIJENO JE PREKO 10 000 CIVILA!!!!A BOG JEDAN ZNA KOLIKO JE BILO RANJENO!!!JEDNA OD TIH RANJENIH JE I OVA PRELIJEPA BIDANKA!!!!!
Samo blokiraj hrvatsko slovenske laži o bosni
Jbg onda si učestvovala na izborima u pogrešnoj zemlji..😅
Bravo Jasmina Pašičko!!!! Drago mi je vidjeti da si uspjela!!!!! Svaka ti čast a vi bolesnici komentatori jedite govna!!!!!!
Hoce 100%.
Ma hajte molim vas,Biden ne može da nam pomogne a kamo li Bundestag ili kako već.Pustite vi nas,mi smo kao narod krivi što je ovakva situacija u BiH i niko drugi.Samo površno gledamo situaciju i govorimo jest tako je ,ne smijemo kao narod da se suočimo u koštac sa problemom.Oslijepili smo i čekamo kao nekog "vođu " da popravi situaciju.
Kad ne mogu ovi naši,daj bar ti učini nešto
mozda predstavlja turku manjinu - glumi komsica u DE
zar Jasminica nije kandidat - demo-krscanske stranke :)
Bravo, eh za Nas u Bosni je vrlo vazna kljucna rijec koju si izgovorila a to je pravo pojedinca a ne konstutivnih baroda.
Pardon naroda
Jasmina tebi svaka cast, nije lako uspjeti kao stranac pa jos u politici, samo guraj dalje ali ne zaboravi odakle potices i gdje su ti korijeni
Bravo
Mi jos ne shvacamo da nase probleme samo mozemo i moramo mi rijesiti!
Jest jarane kad bi oni nasi bili skolovani za rijesavanje takvih problem oni su ih I napraviti zato sto nisu skolovani, kupovina diploma I Dr.
Odlaze Demokrscani a dolaze Socijalisti i Zeleni sada je našim dragim populistima Orbanu Jansi Vucicu itd dolaze malo teza vremena. Ovo je povratak normalnih ljudi na vlast u najjačoj Evropskoj državi.
Kadarna,zato uspijeva u Njemačkoj a ne u SDA centrali.
salonski ljevičari koji mrze tržište i preziru rad a kad se probude, obično negdje oko podneva, u njihovim se glavama odmah počnu rojiti najplemenitije ideje, poput spašavanja čovječanstva. Oni ne pristaju na ništa manje od toga. Proizvodnja? Pih. Konkurencija? Shit.