I onda SDA ahbab kaze nas narod tamo samo pere guzice Svabama. U Njemackoj sta je nase omladine otislo a sada su poznati inzinjeri, bankari, doktori itd.... naravno SDA ahbab ne vjeruje u to jer misli posto nije mogao od uhljeba uspjeti u BiH da ne moze ni u Njemackoj
Boli me ona stvar što kaže SDA, ali ova je uhljeb na grbači radnog Njemačkog naroda. Taj SPD je pun migranata sa balkana, najpopularniji su u getoiziranim djelovima urbane Njemačke gdje živi najviše muslimana odnosno Bošnjaka koji čim steknu uvijete za stjecanje njemačkog državljanstva, odbacuju BiH državljanstvo. U privatluku vas Bošnjaka nema nigdje, samo visite na javnim jaslama jer samo tako možete izbjeći po Njemačkoj najteže poslove.
Čuj, ona će učiniti da BiH krene putem prosperiteta, a njezina politika socijale i velikih poreza će uništiti samu Njemačku jer autohtoni Nijemci već sad prebacuju kapital i imovinu u Švicarsku. Kaptal bježi iz Njemačke. Kapitalista koji nešto stvaraju nema u SPD-u i likovi u SPD-u samo znaju za nerad, socijalu i pogodovanje migrantima. Izdominirali na sjeveru i istoku Njemačke gdje najviše migranata i socijale živi.
Prikaži sve komentare (141)