Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nermine Nikšiću ti si izjavljivao da je SDA pokrala izbore i zbog krađe nije izabran za člana Predsjedništva BiH Denis Becirovic. Izdajniče sram te bilo. Čime su te ucijenili a ti žrtvuješ cijelu SDP partiju. Sram te bilo.
@klixJeSDPPortal2 Hebali te MLADI LJEVICARI u gujicu tu prokletu! Kakva drzava sa SDA?!?!?!?!?!? Do sada ste rasturili sve sto cete i ujkani nisu!
@6FeBTzReVoLuCiJaa Nema pregovora sa SDA! Prvi u levata koji poptise takvo nesto....njegova je kuca sljedeca 2014-2019!
Nasa stranka ostaje jedina dosljedna stranka.Crvendaci ce ovim potezom pokopati sami sebe i presuditi sebi za sljedece izbore,gdje ce vjerovatno dozivjeti debakl i dovesti u pitanje i samo funkcionisanje stranke,a sve za rad pohlepnih i licemjernih interesa za vlast pod svaku cjenu.Zivi bili pa vidjeli...
SDP polako ali sigurno propada i ide u nestanak. To vise nije PARTIJA, to je postala stranka uhljeba, vjecitih studenata, ulizica i licemjera. Grehota, ali tako je...
NEĆE!!!!!!!!!...ne samo u Tuzli nego nigdje ako Bog da neće opstati!!!!!!!!
Ne sekiraj se...ima narod opciju 2 i opciju 3 i 4 i 5 ..... Samo nisi ti ni u jednoj opciji, osim na klupi optuzenickoj.
Tuzla je uvijek bila građanska i bez ovih nazovi "građanskih stranaka", uvijek..
nerkez, heklez i mlađahni čengez, vispereni derpe mašić i nadobudni magazinović koji za desert pojede glasačku kutiju, hahhahahhahahaahahahahahahhahahhhahahahahaahahhaa
Možda će SDP i DF u koaliciju sa SDA!!!
Na stranu levati iz ljevicarskih stranaka i pojedinici....ALI sa SDA?!?! Daj Mirza bolje rat nego PAKT!
Na kraju će formirati vlast SDA, PDA i SBB i imati će 18 zastupnika, tj.većinu od ukupno 35 a BH - blok će se raspasti! Fino su pokušali i stvarno je super bio građanski blok 19, ali je SBB sve pokvario jer su u dogovoru sa PDA!!!
Jes vala olos Gusinjac,ali nista bolji nije ni Mesalic...mnogo je los izbor DF-a
Bolje opozicija da budu nego vlast...
Naša stranka može zadovoljno da trlja ručice. SDP ide u provaliju iz koje nema povratka.
Ako se raspadne građanski blok u Tuzli, sigurno će opstati KLEPTOMANSKO orjentirani BIJEDIĆ !!! A Nerminu N. je sasvim svejedno šta se dešava u TUZLI, on samo želi da zaposli BRATA !!!
Nasa stranka se drzi svoje price! Ovi uhljebi su jedna te ista gov.na i guze se po ustaljenim praksama.Malo ja tebi,malo ti meni.
Neka polako sad će izbori za 3 godine
SBBu ne odgovara M.Mesalic jer znaju da bi njihovi uhljebi na drzavnim jaslima ostali bez posla,a uz to jos i u zatvoru. Njima odgovara kandidat SzBiH,kojim bi mogli puno lakse manipualisati. Vjerujem da je ovo cisto kurtoazno razgovaranje sa SDA i PDA kakvo su imali i u Sarajevu,ali da od toga nema nista,u suprotnom ce ovo definitivno biti kraj SDPa u TK.
Nermin Nikšić je izdajnik SDP-a, demokratije i svih nas koji smo građanske orijentacije. Koalicijom sa kriminalnom SDA je od SDP-a napravio Islamističko radikalnu stranku. SDP-ovci, građani, Bošnjaci, Srbi, Hrvati i ostali ne dozvolite uništavanje Bosne i Hercegovine koalicijom sa lopovskom SDA!
Neće opstati.