Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njegov zadatak nije da štiti nikakve srbe.Jer niti ih neko ugrožava niti tjera iz BiH osim njega samog.Sve da u RSu ostanu starci i nemoćni,njega to ne interesuje.Njemu je zadat zadatak da po svaku cijenu ruši Bosnu i Hercegovinu kao međunarodno priznatu državu.
@kardelj71 Čovjek koji je položio javbo zkletvu da će štitit državu, na ovakav način da se ponaša to je veleizdaja. Tako bi sutra i Srbima najradije da uvede diktaturu, da se za sve on pita... On ti voli više vlast od bilo koje države i naroda. Ebe ga samo dug preka Rusima, on će ga i ubiti.
...dokazo je on svoju viziju,kao i Čović.
na kraju ce pasti u zatvor i svo sto je maslao, lagao, pokrao ce izaci na vidjelo, nepravda se uvijek vrati i lupi po nosu
Razguli mileeee razguliiii....
Povuci ce se za racku.
Ne može proći niti jedan dan a da vi ne objevite članak o ovom degeneriku! Kakav je to član predsjedništva koji ne može otići u SAD i kojeg u EU niko ne želi vidjeti niti razgovarati s njim?! Kakav?!
Kolko se najeo na slici, ko da hoce da podrigne hehe
Za njegov rad su krivi stranci oni ga postavili oni ga trebaju sankcionisati.
Njemu je mjesto u zatvoru
Ko laze ne treba mu vjerovati.
Šta čekaš više. Što ne odeš. Nije lako ostaviti fotelju. Prestani mazati oči svima nama. A posebno pravoslavcima
samo dobar zakon o izdaji i veleizdaji ... dozivotni zatvor i zabrana obavljanja javnih funkcija ako se utvrdi da radis kontra interesa drzave ... dosta drzavnih sluzbenika javno i svakodnevno radi protiv nase zemlje ...
Dodik je jako pametan i inteligentan politicar i energican, samo kad bi svoju energiju ulozio da ostvari napredak BiH koliko ulaze da je srusi i pokrade BiH bi bila ko Svicarska. Valjda ce doc pameti, valjda ce skontat da jbs zemlju koja Bosne nema.
Jednom rijecju "0"...slovima - NULA!!
Ovaj laktaški međed nije se nikada ni u jednom trenutku borio za domovinu BiH, već za veliku smrdiju, chetnikovanje i srbovanje. Sve priče o njegovom zalaganju za BiH na pravom putu graniče s krajnje licemjernim debilizmom i tragikomedijom. Međed je najteži uteg na letu BiH prema boljem sutra.
Kakve reference. Kakva gromada. O njegovim "uspesima" će se nastaviti pričati godinama nakon što ga više ne bude. Izučavat će se njegovi postupci..... U ustanovama za mentalne bolesnike! Vlaahahahahahahahahaa
Pa idi dicku jedan pa ti si upravo razlog toga ne rada!!
Davno je neko rekao čuvenu poslovicu: "Zavadi pa vladaj", što uspješno već godinama crpe nacionalističke stranke SDA, HDZ, SNSD. Kome to nije jasno ili je glup, ili ima interes od istih.