Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TASIMU SMTRNA KAZNA. ODMAH i BEZ KOMPROMISA...al to se nece desit jer je BiH jadna, samozaljiva i bjedna ! PIH...
Mislim da takve ljude kao što su gore pomenuti kriminalci netreba uopšte puštati van kruga zatvora,njihovo ponašanje ravno je najgorem obliku nasilja nad društvom i ljudima te stoga kao takvi ni dana nebi trebali da se nalaze na slobodi.Druga stvar je što u dnevnoj štampi a i crnim hronikama ako se analitički pogleda ko su izvršioci taških krivičnih djela može se vidjeti po prezimenima a i prostoru sa koga dolaze izvršioci da su u 90% slučajeva to lica koja nisu državljani naše zemlje. Smatram da službe koje odobravaju boravak takvim licima trebaju izvršiti detaljne provjere za ta lica prilikom odobravanja dobijanja državljanstva i boravka istih u našoj zemlji.Sav kriminal koji imamo je većinom uvezen i došo nam je iz nama susjednih država. Stoga smatram da za takva lica a posebno za lica vezana za ovaj sluča treba izreći najoštriju kaznu a da kompletno šira javnost osudi ovakve slučajeve nasilnog ponašanja.
On kad ode u zatvor tamo će postati BOSS! Ništa njemu neće faliti! Trebao ga je neko ubiti, stvarno je naoro!
Ko ga pusti nek\' ide na doživotnu, jer je onda saučesnik u svim zlodjelima koje je ovaj imbecil počinio i direktna je prijetnja sigurnosti građana BiH!!!
HEBAT MU FAMILIJU SIPTARSKU, G*VNO MAFIJASKO!!!!!!!!!!
Vidjeli smo kakav si junak pizdo jedna gnjidava,snazan si kad je jedno zensko u pitanju,ali kad su dvije zene onda tjelohranitelj skace...gnjida lopovska. da ti hoce topla braca malo paksu da razrade,jer nisi nista drugo
metak u čelo
šta vi imate protiv tasima? tasim je samo odmahnuo rukom, a ona se sama udarila...
KADA CE BRANKOVIC U ZATVOR, OPLJACKAO JE VIŠE NEGO I JEDAN OD OVIH SITNIH MAFIOZA??????????????????????????????
Da je pravde i normale, ovaj covjek bi dobio 967 godina zatvora, kao braca Daltonovi. Pa kad se bude zalio prvi put, da mu smanje kaznu na 867 i bez daljnjeg prava na zalbu.
dozivotno majku mu
Pustite ga da mu mi SUDIMO!!! Mamu mu slepachku! CICKO
o cemi vi to pisete? kakvo produljenje pritvora? da li je to opet igra da se izigra zakon da mu se omoguci da pobjegne. on treba smjesta ici na odrzavamje kazne.
kakav crni pritvor salji ga na odsluzenje kazne. j.e.b.e.m ti ovakvu drzavu
gazi,gazi,gazi tasimaaaaaa