Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi mi trebamo imati prednost nad političarima
Ali svi!
Arnaut je populista, kakvog Parlament nije vidio do sada. Svi njegovi prijedlozi su kataloski primjer populizma. Zasto se ne bori za to, da Parlamentarci kao sto je on, stranackim putem ne zaposljavaju svoje zene, kao sto je on svoju, na Sarajevskom aerodromu. Borio se protiv bijelog hljeba, koje su uzeli na kraju mandata njegov otac I ujak. Mladi ljudi nam napustaju zemlju, a on brine koje ce vozilo prvo proci kroz raskrsnicu. Sve ovo, da nije tuzno, bilo bi zalosno.
Neeeee treba pustiti guzonju ..... protjerala ga janjetina , ukakit ce se dozavrat .
Meni je smijesno sto se uopste i vodila polemika i kao glasalo ko bi trebao imati prednost!Pa ljigavci i vama ce jednom dana presuditi
Nije mi jasno zasto nasim politicarima stalno trebaju svjetla i sirene. Neka imaju pratnju i osiguranje ali zasto moraju svjetla i sirene bez potrebe.
dzabe i to kad obicni gradjanin nece da se makne hitnoj...samo misle svi na svoje guzice..u kakav smo se narod pretvorili...
Eto koliko je dobro zastupnicima koji primaju platu ni za šta, toliko im je dosadno da se bave ovim glupostima. Jake li izmjene zakona u pm, veliku su stvar učinili.
Dogovarali se srce, mozak, stomak i oci ko treba da bude sef. Kaze mozak bez mene niko od vas ne bi radio! Kaze srce bez mene ne bi radio niko, javlja se stomak i kaze ja sak zasluzan za svu energiju i bez mene ne bi radili dok oci glasno rekose bez mene nigdje vi ne mozete.
Guzica je glavna, kad potjera u wc, tad više ni srce ni mozak ni oči nisu bitni, bitno je samo stići do najbliže wc šolje.
Voda je mokra
Ovo je populistički potez besramnika, čija je bliža i dalja rodbina uhljebljena po parlamentu i diplomatskim pozicijama. Ko ne vjeruje neka malo provjeri. I siguran sam da kakvi god bili ovi na vlasti, sumnjam da bi i sa prošlim zakonom iduzeli prvenstvo naznačenim kategorijama. Zašto ovaj uhljup ne pokrene pitanje koliko Arnauta i njihovih bližnjih radi u drž. upravi?????
Dabogda umro ko je izglasao da imaju pravo nad vozilima hitne pomoci.
A šta ako je neki pu pu Srbin u kolima hitne, a da nas BAKIR ne može da ga prestigne. He moj Bosnjo naivni
A onako odgovorio Vučicu u Beogradu, i sad da ga neko prestigne. Tobejarabi, Bože zakloni i sačuvaj .
Je li narod na protestima trazio ovo ili je ovo jos jedno mazanje ociju pa da bude da su nesto uradili za narod?
da li je usvojen novi zakon o polaganju za D kategoriju, koji predlaze da sa C kategorijom moze odma polagati za kat D
to je samo na papiru....
meni nije žao ni umrijeti u hitnoj samo neka Fadil stigne presjeći otvoriti kilometar autoputa
da nam je to najveci problem, onda ne bi imali nikakvih problema