Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ko sve upravlja balkanskim plemenima. Ovaj Vučić bi bio zbrinut u nekoj socijalno/zdravstvenoj ustanovi, zatvor ili bolnica, da je to normalna država.
Dačić bi radio na biletarnici.
da je nama takav vucic....svi smo mi pomalo ljubomorni jelde ?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kakva je ovo mafija u Vladi Srbije, ovo se hvali kako je povezano sa mafijom direktno, mi imamo užasne korumpirane političare ali ovu Vladu Kim Jong Unga u Srbiji što imaju ne bi poželio ni najgorem neprijatelju
🤣🤣🤣🤣🤣 jaooo koja pi.chkurina....🤣🤣🤣🤣🤣
Jadnik...mora ustati
i sedece sve dok sve ove vlasti na blakanu zapad podrzava posto smo super razjedinjeni puni mrznje i mogu da rade sa nama sta hoce!
Sve se ovo poasijalo otkad je Velja Nevolja u zatvoru, moj Aco.
U Srbiji ne moze proci ni jedan event bez patrijarha i crkve. Ljudi zive u srednjem vijeku, a mi se pitamo zasto rade to sto rade.
Hahaha, a smiješno je srpsko krdo.
Po licima svih u kadru, počevši od premijerke, se vidi kako im je svejedno te je sve veliki igrokaz kako bi novi/stari predsjednik uživao u laudama. Ništa novo pod neonom. No, gosp. Vučić, kakav god da je, je puno bolji i značajniji političar od npr. dr2 Čovića, uhljebmena Komšića, Bakira I., te svakako gosp. Milanovića koji samo mokre snove mogu snivati. Gosp. Dodik, omiljeni domaći politikant gosp. Vučića, naravno, ni ne spada u kategoriju političara.
Ustaj pčka ti materina
Pusti strah ahahahahaha
Molim vas... malo vise vijesti iz nase domovine... malo vise lokalnih vijesti, prica o 'malim' ljudima koji inspirisu, to nam treba...
Slabo to prolazi, slabo klikova, slabo komentara, nažalost
To nije u potražnji i ne dobivaju klikove za to nego nacionalizam je menu
jel ovo onaj "srpski junak" od metar i pol, koji se junaci izjavama o bosni. Junastvo na djelu kao i kod svih njemu slicnih junaka, hahahah
Šta li TRPE I PROŽIVLJAVAJUniže rangirani
https://www.olx.ba/artikal/48324673/pelet-prva-klasa/
Koji blam ne samo za Dačića nego i Vučića. U smislu....diži se da mi aplaudiraš.
Dragi Aco nema potrebe da zakazuješ izbore svaki čas. Odmah to riješi u Skupštini da budeš doživotni predsednik svih srba u otadžbini i rasejanju. Vulina lepo molim za doživotnog ministra. Nema vajde da praviš predstave oko izbora i trošiš pare.