Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seri seri
20 godina crne historije Grada Mostara, od kada su na vlast stigle ove dvije stranke!
Jedan komentar sa bljeska onako za zajebanciju Zar je tako teško sprovesti zakon ove države ili pak nije možeš li mi to objasnit moj HIll. Igrom slučaja imamo HDZ koji ne podržavam da se razumjemo iza kojeg u ovom slučaju stoji zakon koji se nemože oborit mi će mo se dogovarat pored zakona i napravit će mo neko rješenje i pojavit će se oped sejdić finci koji će osporiti taj dogovor i vazda u krug. Nije ustavi sud džaba donio onakvu odluku nego je ona usuglašena sa poveljom o organizacijei lokalne samouprave koja je na snazi svuda u svjetu i BIH je potpisnik te povelje i na to se obvezala svaki dogovor koji će prekršiti ov gore navedeno može biti oboren na sudu nekom novom presudom sejdić finci. Koji vam je [cenzura] više.
Pa komentar i jest bas za zajebanciju. Cuj stoji zakon iza HDZa. Pa stoji zakon i iza toga da Bosnjaci mogu Hrvatima birati predsjednika - pa sto se bunite onda ?
Mlacenje prazne slame.
Mlacenje prazne slame.
"On kaže da SDA i HDZ ostaju fiksirani u svojim stavovima, a kao rezultat toga je da je Mostar već šest godina bez lokalnih izbora." Pa toj bagri treba zabraniti bavljenje politikom i uništavanje ove države MOMENTALNO!
ovu corbicu od 20 godina koju su spremili onako stranci za narode u BiH... mogu samo oni prosuti i novi umak napraviti od carryja kako treba... pravni apsurd svjetskih mocnika u experimentu zvanom bosna....
Potpisujem
Ja: Što prije približiti Bosnu i Hercegovinu Norveškoj po standardu. Ali kako, moj ti ??!!
iz koje kanalizacije ovog Amera izvukoste? Šta njega briga šta se dešava u Mostaru ili na Sokocu?
nemoj tako o amerima oni su vam obustavili traktorijadu koja je nastala 95... da nisu ne bi ti sad ovdje pisao budalastine.... ali neka rasturice oni i vas ko sto su Jugu i rusiju... opusti se i gledaj.... Zivjela DRZAVA BOSNA I HERCEGOVINA>
SDA I HDZ svim silama i zajednickom snagom protiv volje naroda, protiv samog naroda!
Nece se SDA i HDZ odreci Mostara tako lahko... Ponasaju se kao da je njihovo vlasnistvo
Dok god je mržnje između dva naroda, sda i hdz će krojiti sudbinu Mostara. Mislim da ni sdp, sbb i szbih ne bi mogli ništa bolje.
SBB je mafijaška organizacija, nemoj SBB ubrajati u političke stranke koje mogu donijeti napredak BiH, to je neozbiljno
Pravi se od Mostara grad slučaj jer su bošnjaci manjina u njemu i što su nesposobni da lijeva obala krena naprijed....