Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista bez omladine koja ce sve razbijat i palit dok se ne rjesimo gamadi
U moje doba je omladina isla na radne akcije a danas idu u kafice.
Što ti to treba, kad ćeš za svu štetu morati kredit uzet da to popraviš ...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
PODRSKA SINDIKATU! TRAZITI HITNA HAPSENJA KRIMINALACA. NE MOZE 2 MILIONA GRADJANA U KREDITIMA UMIRATI OD GLADI A KRIMINALCI KAO STO JE HARIS, AMER JERLAGIC, HECO, BRANKOVIC I OSTALI RAZBACIVATI SE MILIONIMA KM.
Tražit hapšenja od koga ?Ko upravlja policijom ? Sigurno ne građani. Ako želite promjene morate ih sami napravit a ne očekivat da će se desit mirnim protestom i zahtjevanjem prava,ko da će se političari preko noći opametit i postat pošteni nakon 20 godina krađe i yebavanja naroda.Kada bi ovi što protestvuju zapalili npr. vozni park od političara drugačije bi sve bilo.
Kazes da je g.Silajdzic kriminalac,na osnovu cega,sta je on to uzeo i ukrao?Nemoj optuzivat po sistemu mahalanja,velika je stvar reci za tog covjeka tu gadost,Treba te biti sram!Vidim po optuzbama da su selektivne odnosno stranacke i da ti je ova vlada SDP dobra. Zasto onda protestvujete DRUGOVI?????
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad nam skinu sankcije poka'šćemo svima! Jel' tako? Tako je! Kraj zbora radnih ljudi. Jebeš fabrike! Svi na polje, svi na fudbal, da trenirate! Ajd' zdravo!
Zbor radni ljudi! Radnici, mi smo u teškoj buli! Proizvodite samo škarta, zajebavate se tu na poslu, niko ništa ne radi. Zašto? Zato što se nakrkate! Japan, mala zemlja, mali ljudi, male mašine, a najbolji su. Zašto? Zato što u Japanu jedan čovek na dan pojede šaku riže, i sit je! A vi, dva kila mesa s' buta, kilo ipo' kobasica, čvaraka i švargle, nakrkate se, trpate u taj stomak ko u vreću, i ne možete da radite. Normalno da ne možete da radite kad ste se nakrkali! Ali, budućnost svetska, svetski trendovi, tehnologije, to više nije u trulim fabrikama, propalim preduzećima. Jebeš fabrike, u fudbalu je posao, u fudbalu je kapital! Sad ćemo oformiti fudbalski klub! Evo ja ću biti direktor, ti ćeš biti član uprave, ovaj mali što radi na strugu on će biti bek, ovaj komšija iz kantine-golman. Trojica na krilo, jedan half, nema dva centarhalfa-kak'i dva! Ima da budemo najbolji! Bajern - nula, Minhen - nula, Papen - kakav, ništa! Ko, Talijani!? Nemaju oni pojma, mi smo uvek bili najbolji!
smiješan transparent pa vi i jeste robovi. dobijete toliko para da se jedva možete prehraniti.
jedino rijesenje je izack napravitiii haos da se bagra iz vlade povucee i prepadnu guziceee gadoviii jadnij fujjjj od premiera do ministara
niko od kopilana iz vladi se nije udostojio da izadje pred ljude, pa nisu se morali ni obratit. salje mi sms drug koji radi u vladi i kaze da je vecina uposlenih psovala mater i porodicu ovim radnicima jer od njih ne mogu na miru ni kafu popit. haram im svaka marka bila!!!
NIsta bez nemira i nereda .Omladina treba pokazati zube
barem imaju poso i još se žale. šta je s onim koji ne rade?
Sta ce im poso kad nemaju plata debilu jedan.
Treba što više ovakvih protesta da se organizuje širom zemlje. Kod ovog protesta ne mogu a da ne primjetim da je politička pozadina jača od borbe za prava radnika, pa se postavlja pitanje po čijem nalogu se održavaju današnji protesti u Sarajevu? Ako sindikati zahtjevaju pod 1) Promjenu Ustava BiH, pod 3) Ubrzavanje reformi koje će BiH približiti EU integracijama i NATO, pod 10) Uključivanje sindikata u sve aktivnosti vezane za proces pristupanja BiH Evropskoj uniji, zanima nas da li je to sindikalna borba za prava radnika ili su radnici zavedeni od strane pojedinaca iz sindikata i određenih političkih krugova, koji zarad skupljanja glasova na predstojećim opštim izborima 2014. manipulišu biračkim tijelom. Od kada se sindikat bori za promjenu Ustava neke zemlje i ulazak zemlje u NATO?
...za mlade,pravac Zapad... ...za nešto starije ili sebe na banderu ili njih... ...za još starije...nema nade, sami izaberite exit.
Ovaj idol kupio Guy Fawkes masku i konta samo njega dosli slikati
ove parade nemaju smisla ni koristi...ovo je cisto za ismijavanja! da bi se konkretni koraci poduzeli treba ucniti sljedece: 1. uletiti u sindikat i nogom nabiti onog bajramovica 2. odrzati vanredno skupstinu sindikata i izabrati novog prestavnika radnika 3. taj novi da organizuje proteste na drzavnom nivou i trazi smjenu pojedinaca 4. ako se ogluse, lijepo pred kucu svakog parlamentarca i krenuti u demoliranje njegove licne imovine oni lijepo sjede kod kuce i smiju se raji koja je na ulici i protestuje nesto ispred praznih kancelarija...kad im mecka zaigra ispred kuce (privatnog imanja) e onda ce da se zabrinu, a ovako???? jok!
Gdje su sada one patriotske parole SDA = SNAGA? Kamo ona silna obecanja SDA kakvo ce blagostanje na prostorima BiH biti samo da Bosanski Muslimani izdrze onaj rat? Nakon 20 godina SDA vladavine Bosanski Muslimani su vise razjedinjeni i nezadovoljni nego u teskim trenucima raspadanje nase jedine Jugoslavije.
ovaj sa maskom je smjesan, ako je pokusao sakriti identitet, obrati paznju na tetovazu (tako ruznu tetovazu nema niko osim njega na svijetu) a ako je stavio radi fola, fol je glup hahahaha
smijesni sindikat okupio 200 ljudi jebes ovaj narod, samo kuka iz kuce da ne pokisne
Sve bi to bilo u redu da je tu i radnicka klasa iz manjeg etniteta... ovako, nazalost nista nemogu promijeniti... samo mogu naskoditi i sebi i drzavi... nazalost...