Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ne radi svoj posao. Najlakše je šetati. Mislim na političare a za raju respect.
Najveci belaji i problemi su bili 2014-e kada je premijer bio Nikšić. Sada je opet sa koalicijom nedo Bog nikome. Mislim da nam predstoje nikad gori belaji u drzavi. Posljedice se vec vide.
Vatrometom protiv nasilja
Objavite informaciju da je Mediha Hasić (kćerka komandira PS Gradačac), najbolja jaranica sa onim monstrumom i najbolja jaranica policajke Dženane Selimović koja je dojavila monstrumu gdje je nesretna Nizama!!!!
Najveci belaji i problemi su bili 2014-e kada je premijer bio Nikšić. Sada je opet sa koalicijom nedo Bog nikome. Mislim da nam predstoje nikad gori belaji u drzavi. Posljedice se vec vide.
Ja sve više sumnjam da je onaj monstrum izvršio samoubistvo!!!
Politicari i ministri koji trebaju naci odgovornog za slucaj ,oni setaju i prostestuju. Uz to sve mnogi od njih s druge strane zakona. Zemljo otvori se !
Koji je rezultat protesta ubistva drogirane budale dvije doktorice na trotoaru? Koji je rezultat protesta zbog ubistva studentica kod Masinske? Ubistva one pokrivene zene, majke autom kroz crveno na Alipasinu cini mi se? Dalje da ne nabrajam. Mislim da nisu uridili nikakvim plodom sto ne znaci da ne treba protestvovati. Treba protestvovati kao u Francuskoj gospodo. Protestvuju ljudi 100 godina i vise pa Francuzi. To je borba za pravo, za ostru i brutalnu kaznu takvih pocinilaca.
Svaka cast za Sarajevo
Bas krasno, to nam treba, jos jedna setnja. Utuvite u glavu zene I svi drugi koji imaju posla SA ludacima, nacionalistima, ubicama svih vrsta, nece vam niko pomoci ni policija, ni tuzilastvo ni sud nibprijatelji, to je propast vec nadjite sredstva licne zastite I odbranite se da ne bi sutra setali za vas.
Baš je jadna država u kojoj neko učestvuje u švercu 800 kiliogama droge, prebije policajca i živi potpuno normalno. U Singapuru prije par dana objesiše momka zbog 56 grama. A u Americi čovjek zbog nasilja u porodici dobi 70 godina. Niko ovu Bosnu nije upropastio kao sudije i tužioci.
Ali zasto niko ne spominje 2 muskarca koja su isto ubijena tog dana?! Manite se feminizma, 3 su zrtve ubijene tog dana od strane monstruma! Rahmet im dusi🙏
Jel samo femicid ili vise ubistava, ne razumijem.
Ja kao muskarac cu ti reci jeste femicid. On je prvo ubio zenu od batina pa je rastavio od zivota, prije toga je progonio a ona se skrivala. Onda je mahnita budala uzela oruzje i ubio 2 muskarca sto svakako ne treba umanjivati. Mi trebamo istrajati na kaznjavanju odgovornih za sve zivote. Sami pojam femicid nemojte gledati kao nesto lose, to su nase majke, sestre, kcerke mozda.
Vatrometom protiv nasilja
Sve cool, respect za odziv, ali te isti bi sutra da vide da nekoga kockastoglavi maltretiraju na ulici, hladno presli na drugu stranu i pognuli glavu da ne vide. Nista od prosvjeda dok se mentalitet ne promijeni, dok se ne kaze kretenima ne moze vise. Oprostite, ali ovako samo show za Klixovog fotografa
Sutra je sve isto, nista se promijeniti nece na zalost, NAJBOLJI primjer je MURIZ MEMIC kojeg vec 8 godina vuku za nos tj nase kompletno sudstvo i tuzilastvo zajedno sa policijom..
A sa protesta na sff provod zurke ovo ono ideeemooo .... nigdje žalosti al one istinske građanske. Fuj licemjeri, rodjen i zivim u Sarajevu al me iskreno stid!
Cuj Sarajevo protiv nasilja ! Pa ko je to za nasilje braco draga? A Sarajevu bi vise pristala parola "Sarajevo je za hljeba i igara!
Ovo se zovu protesti. Hvala ti Bože da i ovo dočekam u Sarajejevu i BiH.
Protestvujtee u gradu dok je u jeku sala i zajebancija i partije na svakom koraku; umjesto dana žalosti. Hvala gradinacelnice
kome i cemu protest,kad nema fajde