Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto u svakoj našoj bolnici direktor mora biti doktor. Što ne bude samo doktor- stručnjak u svojoj oblasti.
Zato da osiguraju da sješi murta uzjasi kurta.. Njih par i mjenjaju se isto ko u policiji da bi bio nesto moras biti glavni inspektor a njih desetak dalo sebi cinove i samo se mjenjaju sa poticije na pozicju..
Ajde dinastija iz istog legla ko Izetbegovici,lagali Tita,sad lazu i alaha , i usput vanbracnu djecu prave...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covjece uvijek iste face od 1996 u politici, sreca pa nisam dio tog truHlog sistema vise.
Jest' druže Helez, Obojica se borite sa nepravdom, 'rame uz rame' i to bez Isaka Rame....
PROF. MEKIC ZA DIREKTORA
Helez stari nasilnik
neke ljude ne volim ni na slici vidjeti
Vrhunski stručnjak al uhavti se op sale ili budi pomocnik direktora za med pitanja.A postaviti direktora ekonomistu...
Šta kažu u HDZ-u, jesu li ugroženi?
Bravo zivina se međusobno podržava.
Necu reci da li je dobar ili ne, ali zar nema niiko drugi u citavoj BH da vodi UKC. Nije fer po meni, dajte sansu nekom ko ce mozda bit bolji a ne praviti revans SDAu.
Za sta se bori,pa nije bez posla.Koliko je vlast slatka.Tolika hampa se digla kao da niko nije sposoban osim njega
Bilo je emisija na tv o ratnom putu specijalizanta Ipeta. Zanimljivo je da nikad ne pominje da je bio nacelnik saniteta 10te brdske kod Cace ( rahmetmu dusi) . Sto li to krije ? Stidi se? Strah? Ima ko zna…
Ma dosta je vala bilo i mladomuslimanskih moralnih kepeca,neka dodje neko na čelo i od djece koji su sagradili kcus a ne samo ovi sto ga ruse i prisvajaju
Ma kakva borba upm? Borba izmedju koalicionih partnera za fotelju i za ogroman budzet. Ko ce harchiti te silne pare. Znamo kako je prosli Gavrankapetanovic skrshio milione i stekao ogromne nekretnine. Ovaj kazu malo skromniji.
Pa ovo sve igra u SDA vrtlogu!!! Više nema opozicije, svi se dobro uštimali, štite jedni druge, i na budžet, a narod zamajavsate sa Dodikom!!!
SDA nije vlasti sad,ko vam je kriv sad stoko.
Koja komedija. Kao lafo daju mu podršku oni koji su ga povalili. E moj profesore bježi iz ove države
Zasta ga povalili on najmanje ima razloga ici iz drzave i brat mu.Zive ko lordovi,oni se ko fol bore protiv nepravde a sta je sa borcima i porodicama poginulih