Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIJE SIJA OSUDJENA, AL JE OSUDJEN VRAT. KAKO GOD KRENES, UZP=TZV HB. HAJ CAO ZURIM.
@senko1958 Osuđivani su i pripadnici Armije BiH, što se SDA ne odrekne tog zločinačkog pokreta?
Zanimljivo kako Hrvati kojima je JNA priredila napad u Ravnom 1.10.1991 napadaju vise Aliju i Bosnjake dok ti zlikovci iz JNA su im danas u vidu Dodika i SNSD-a najveci saveznici. Pa takav narod koji se lize sa onima koji su ih u Vukovaru strijeljali i zasluzuje da dozivi masakr u Ravnom, eto vam Dodika kome je Slavko Lisica heroj jer je granatirao Sibenik, a Dragan Covic nazocio posthumnom odlikovanju Lisice
Oni nas mrze više nego Srbe, jer su nas napali ali ih je Armija BiH porazila a Srbi nisu. To nam neće nikada oprostiti, kao što ni Srbi ne mogu Turcima Kosovo nikada oprostiti. Vojni poraz je poniženje za nacionaliste - wannabe krstaše, vitezove i junake, koje je raja u starkama i trenerkama, sa kalašnjikovima i zoljama otresla ko slinu.
Nemojte se kititi zlatnim ljiljanima,džamahirijci,to je bio grb srednjovjekovne Bosne sa kojom nemate nikakve veze.Dopizdili ste i Bogu i narodu sa vašim nazovi BH patriotizmom,i glumljenjem jedinih žrtava u proteklom ratu pred očima svijeta.Pročitana ste knjiga,još od turskoga vakta,fukaro bošnjačka.
Popušili ste svakako.
Siroka je, duboka je i Bosna i Hervatska i Serbija. Tako kome se ne svidja neka ide 'kod svojih'. Bosna- Bosancima, Hervatska- Hervatima, Serbija- Serbima.
Cime se oni sve trojica bave 25 godina poslije rata. A nas, svih tri, sve manje i manje. Danas su svi u nekim svojim torovima, pa u cemu je problem? Ko to vlada i ko vam zivot cini tako "lijepim" u vasim torovima? Niti Bakir vlada Banja Lukom niti Dodik Sarajevom.
Opet se nesto bune ovi iz nacionalnih manjina. Mrs u rvacku bando
Covicu, danas ti je mjesto u Vukovaru, sramoto hrvatskog naroda!!!
Osudila je i viša sila UZP bandu, fašiste i ljubitelje RAZVALJENE tzv. HB. Sada su 7% manjina i svake godine ih je manje. ☝ elhamdulila
ko vas sta pita nema tkz hb i.
Na kakvim su oni drogama?!
Vidi što narodu prospaju sukobe a sutra će zajedno sjediti i dijeliti pare
Šta vam nije jasno. Ta tvorevina ukinuta sudskom odlukom 92.Osuđeno rukovodstvo za UZP. Pod tom zastavom učinjeni strašni zločini. Šta vam još nije jasno, promicatelji europskih vrijednosti?
Što jes, jes..,,,
Te Hrvate koji tu sjede boli briga za vrijeme. Svi su EU građani jer imaju hrvatsko državljanstvo. A zapad i velike sile ih vide kao vojne pobjednike u zadnjem ratu. Ako nemogu u BiH mogu drugdje. A kod nas je uvijek viza. Da nam nije naših u njemačkoj i sloveniji nebi većina stanovništva mogla živjeti.
@Termiti činjenica
Nismo to znali dok nam Covic ne objasni, nego je plan u Karadzordzevu bio da Bosnu podjele a bosnjake poniju i protjeraju ali nisu ni sanjali da ce se bosnjaci suprostaviti a ovo je sad nakon debakla providno vadzenje kojim sami sebi aplaudiraju a znajuci da su presudzeni za UZP
zlocinak Praljak i udruzeni zlocinacki poduhvat, kulturni urbicid rusenje Starog mosta. Dosta, Evropejci