Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je Schmidt dobar posao odradio vidi se iz ovog kmecanja. Zamisli samo bune se zbog toga stp ce konacno prvi puta tacno da se zna ko glasa i kako ko glasa. Zamisli politike da narodu ne dozvoljava da glasa kako ko zeli, a mrtve pozivaju na glasanja? Rjesenje ove situacije jeste da Schmidt redom sve smjenjuje i zabrani izlazak na izbore svima koji se protive demokraciji, legalnom izboru, cistim izborima.
Ko prizvodi krizu..treba ga sklonili.
Bune se jer ce njih okriviti za poluprazni Mostar u kojem danas nema ni 20.000 Hrvata. Jedino je rjesenje i Bosnjacima dat evropske pasosse da se masovno rasele.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvo da se provedu PRESUDE IZ STRAZBURA, sve, bez izuzetka, pa onda pregovori. Mnogo se kasni sa implementacijom a bez njih nema napretka. To su europske vrijednosti.
bravo za komentar..
Koga boli qqurac sta ta gofna manjinska misle? Uplate posranih 8% poreza, da Klix nije skracenica pd katolix, ne bi ni imali clanak ovdje.
Zasto je lose da glasaci imaju fer izbore to ste naveli kao jedan od razloga zasto je lose sta je Smit uradio ,drugi je vrijeme donosenja zakona ,imali ste 25g da to uradite a niste neko mora e sad sto nece biti po vasem to je druga stvar ,a valjao vam je kad je u noci izbora srusio SDA i donio promjene tada je kralj Smit.
Poštujete Evropske odluke i vrijednosti svi,prvo iz Strazbura pa tek onda idemo dalje....Nas u Republici srpskoj i vas u Federaciji mislim Hrvata nema nas ukupno milion ..Duplo više ima Bošnjaka..Vas ostalo oko 250-000 ne može vam Šmit pomoći.Ušutite više dosadni ste postali,.To bi isto bilo da Bošnjaci upravljaju Republikom srpskom...
Ne valja vam sada OHR, a prije godinu dana sa nametnutim odlukama je bio OK. Dogovorite se vise.
Schmidt uveo zabranu mrtvima da glasaju. HDZ hoće da se vrate ta prava glasanja jer ta velika nepravda majorizuje mrtve iz reda hrvatskog naroda.
Kriza ide još jače. Nema više izlaza iz ovoga. Najbolje je rasformirati sadašnju tvorevinu, izmjena imena, ustroja, zakona i narvno ustav. Sve ostalo je raspad sistema i to vrlo brzo.
Pa šta ćete onda, od Hrvatske novi entitet tražit Herceghrvatski1😂
Ima puno jednostavnije rješenje. Oboriti tekući Ustav. Onda se vraća Republika Bosna i Hercegovina s normalnim Ustavom i uređenjem. Jedan ćovjek jedan glas, Predsjedništvo prema popisu plus ostali ili samo jedan Predsjednik, dom naroda kao mehanizam zaštite vitalnih nacionanih interesa.
Kose Jluti eno mu u TUTI 😉
Losa odluka po HDZ i SNSD, ne mogu krasti izbore kao dosad. Sada gradjani znaju ko se najvise bavio izbornim malverzacijama ;)
Sad je Schmidt dobar.Do prije par dana je bio nacista. Samo da krene na bolje a zemlja Bosna je uvijek bila puna licemjera a na nacionalizam vise ne treba trositi rijeci. U svakoj je pori ovog naseg drustva.
Ovo je jedini način da se sklone tlačitelji i krimosi u ovoj zemlji, samo nametati zakone, stavljati na crne liste i trpati u zatvore!!!
Ma ko se ljuti uvalimo mu kruti
Sad ce ih konjakovic i niksis plus forto poceti vaditi dat im para i krenut u truhle kompromise i pravljenje nove jugoslavije al samo u BiH i imacemo napokon zemlju svih srba hrvata i ostalih bez bosnjaka jer oni se i ne izjasnjavaju ko bosnjaci ni forto ni njihova stranka
A niste bili ljuti kad je Lendu otpisao kao posljednje smece a skutori?! Gori ste od srba 10x. Srbi bar otvoreno kazu sta misle a vi ste uvijek spremni nozekanju u ledja zabosti!
Osobama sa duplim državljanstvom zabraniti učešće na izbotima,da malo proluftamo BiH
Samo kod najzaostalijih nacija su nacionalna i vjerska pripadnost najbitnije odrednice čovjeka!
Samo budala może mislit da sa hrvatima może biti dogovora za uspjeh cijele Bosne,njih guraju iz Zagreba i kite se tuđim perjem kao Dodik Srbijom Gubimo vrijeme bez potrebe,stvar treba radikalno ,postaviti vojsku na granicu i onda ako żele rat sto godina,pa ko pobjedi nek uređuje Ovako samo starimo i postajemo sve slabiji