Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi HDZ i sampiona evropskih integracija... mjerna jedinica hinjhaluka.
A gdje to pise? Evo citam ponovo ... o zastiti ustavnog poretka BiH.
Izlazite iz te bagave, neprincipijelne i nekorisne koalicije, idioti !!! HDZ- u sve, državi ništa!!! Imate li vi ikakav uslov, zahtjev, crvenu liniju, išta, stoko bez repa nekorisna?!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
oni imaju usvoj plan o podjeli BiH
Nema pravo dijeliti bilo koju drzavu na svijetu, a i maju i sudske presude. Implementirati se moze samo medjunarodno pravo.
Pa zar treba neki veći dokaz da neko radi protiv ove države!? SVAKI KOMPROMIS SA OVAKVIM POLITIKAMA JE IZDAJA. Pronađite normalne politike koje su ZA BiH i onda pravite kompromise!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve je razotkrivenoŽiviti u jednoj državi a vbiti protiv zaštite Ustavnog poredka znači pripremati nešto da se sruši taj poredakSvakome je jasnoJoš od refereduma 19992 god o samostalnosti kada su hrvati podržali samostalnost BIH samo je manji dio stanovništva znaošta je posrijediTuđman je naredio da hrvati podrže samostanost BIH samo da bi se otarasio Srbije u svom naumu odvaja je dijelova BIH i pripajanja HrvatskojVeli lakše je to tao izvesti
Znači ništa ot tzv. "Izbornog zakona" tj. parcijalnih promjena Ustava Države Bosne i Hercegovine i "Legitimnog predstavljanja" i za ovog 4-ro godišnjeg mandata. Ništa tako je HDZ htio, aferim.
"Sve moze, samo nam ne dirajte plate i kojekakve bonuse." Stoko odvratna!
RS treba sankcije kao Rusija i Koreja sto imaju. Tako da gaje taj nacionalizam jos vise.
To su neprijatelji ove zemlje, nemojmo se zavaravati.
jel ima sta oko cega se mogu dogovorit naravno a da nisu novci
I onda neko kaze daj s njima lijepo polako a oni samo pljackaju nas muslimane Bosnjake jer najvise nas ima i naravno samim tim najvise nam Drzava i uzima a Hrvata 7% vise gule Drzavu nego iko a Srbi zive na nas racun i onda cak ni ustav nece da postuju.Treba u fening rasvrstati prihode od poreza i da se vraca onome koga je i uplatio.Stoka valja im lova od BIH a ne valja Ustav
Nemojte protiv novih koalicionih partnera trojkaša molim vas. Popravit će njih Nikšić i Konakovic dok im dadnu još koje ministarstvo.
Hebo Dodika sta je HDZ i krivousti. Sa Dodikom si bar nacisto a Covic je prvak hinjaluka i podmuklosti, sve lafo eu integracije, ravnopravnost, a podriva Ustavni poredak. Konakovicu vidi ti partnera.
jedini parlament gdje 60% glasova nije većina , to se zove apartheid .Ovih 60 % treba izglasati ukidanje entiteta i kantona ,zašto samo Bošnjaci poštuju Ustav
...totalni APARTHEID, manjina ugnjetava vecinu
Ma razjebite više taj šupljak sa HDZ-om, vladaćete godinama, a SDA poslati u istoriju
Krst sa krstom, to je uvijek bilo. Mada nema ništa smisla kada su plate nikakve, i radi ovog pilitičkog otpada koji toliko imaju da nisu ni svjesni koliko obični građani nemaju, valja nama svima ili otići odavdje ili opet ratovati (ne zato što se nešto mrzimo, nego što nam je pun kufer svega pa negdje mora da očepi).
Ovo treba samo Protnerati iz Drzave pa ako nista ratom
Trojka je sa svojim partnerima uzpovcima i genocidasima rame uz rame i oni su protiv USTAVNOG PORETKA, netrebaju ni glasati koalicija sa takvim go..ma je dokaz ko si i kakav si