Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ptice na grani znaju da je DB srbije bila učesnik u ratu u Bosni i samim tim je srbija agresor na Bosnu ali ne znam zaista šta tu ima da se objašnjava nekome ? jer đikanima niko ne može ništa objasnit oni bi prije povjerovali u hiljadu teorija zavjere nego u neku dokazanu činjenicu samo da se opravdaju u svojoj glavi i svoj bjedni narod dožive kao "žrtvu"
Rano se Vucic i pacici poradovali hehehe pristizu novi i novi dokazi za potpuno novu tuzbu protiv smrdije!:)))
Stanišić i Simatović, oba su do grla umiješani u slanje pripadnika SDB Srbije Škorpiona, (još se zvala krnja Jugoslavija), tokom čitavog rata u Bosni, naročito tokom genocida u Srebrenici i okolini. Dokazano je i njihovo učešće u svim zločinima na Kosovu. Drugim riječima, gdje je pljačka, silovanje i klanje, tu su četnici Simatovića i Stanišića, tj. Srbije. Dodajte ovdje i svu moguću bandu Šešeljevaca i stranih plaćenika, dobićete približno tačnu sliku.
Sve što je navedeno tačno je, ali puno toga nedostaje. U samom startu, krvolok Arkan i njegovi kriminalci obučavali su se na poligonu JNA kod Beograda u Bubanj Potoku. Od početka agresije iz Srbije, Arkan je u Bijeljini (a tako je bilo i u drugim mjestima) imao logisičku podršku od strane JNA, a fokusirao se (osim ubijanja golorukih civila) na pljačku banaka i trgovina. Historijski snimci Rona Haviva ubijenih civila ni 100 metara od bijeljinske bolnice obišli su svijet.
Naravno da je teško priznati posrbicana da ih je beograd naguzzio. Prihvatili su otrov mržnje prema svom bosanskom porjeklu kako bi se dodvorili beogradskom režimu. Redovne porcije mržnje dobijaju i dalje od posrbljenih izdajnika dodika i špirića i u takvoj mentalnoj kanalizaciji smrde i zagađuju Bosnu i Hercegovinu
Ne treba potencirati đikansko porjeklo jer mi Bošnjaci ne želimo da se oni dovode u vezu sa nama a i svakako su se mješali sa vlasima i sa svim ostalim ljudima na balkanu tako da to njihovo porjeklo je jako diskutabilno..Svi znamo da su pravoslavci, vlasi došli u Bosnu sa Turskim okupatorom i od tada oni uništavaju Bosnu nemoj da ih humaniziraš..
Aleksandar Vučić : " sami smo krivi što smo stavili pečat za nezavisno Kosovo .Zapadne zemlje Kosovo vide kao teritoriju van Srbije i za njih je to gotova priča "....samo fali službeno priznanje i to je to.
eno ga gusi se od jucer, labrnje oklembesio vucko hihihijiji
hahaha...
Pa nisu valjda sa mojim pokojnim dedom.Sva agresija na ovu zemlju i narod je sigurno jos prije njenog pocetka 92 - ge bila do u detaljeisplanirana u BG centrima moci i odakle su se svi konci vukli i tjekom agresije.Zalosno je da MZ nije BG i Srbiju osudila za ovo vec samo njene direktne egzekutore
Očekujemo da čujemo presudu za Šešelja 11 Aprila. VUčić u panici naredio suđenje u Srbiji članovimastranke koji pomagali Šešelju u zastaršivanju svjedoka. Radi mnogo manje prijetnje zli kepec Fahro je odležao tri mjeseca i sudi mu se evo već treća godina.
Ja mislio da se ova glista bacila s mosta nakon blamaze u procesu protiv Seselja, a on se i dalje predstavlja kao vojni vjestak. Ovakve "eksperte" NATO programira da brbljaju jedno te isto ko roboti, samo im baterije mijenjaju s vremena na vrijeme. Pristojni ljudi izlaze iz prostorije kad ovakva vreca govana udje. Toliko o ovom sudu i sudijama.
sashapuskin, sta je cilj tvog brbljanja, omalovazit vjestaka i Sud, negirati ono sto se dogodilo, ili i jedno i drugo !? Ne pije ta prica vode, vec odavno.
@nakobolica I jedno i drugo i trece. Narugati se ovakvom vjestaku, jos gorem sudu i negirati sve njihove lazi. Oni to svakao rade i sami, ali ja volim da se malo rugam NATO gadovima. Sta da ti pricam, takav sam. Ne volim nepravdu i lazi.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Like ako si ikad drko na gay pornjavu
Ovi iz haga ne vjeruju više ni sami sebi