Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je ovo prevara od načelnika pa to je za ne povjerovati
Ljudi moji ovaj Tanović koja je to podvala I ublehaš.
Jok vi birate najbolje godinama i zato smo prvi u Evropi ali po korupciji
Raja nije glasala toliko za ovoga koji je obecavao svasta nesto, a prije svega da ce razotkriti Koldzinim kriminal. I nije uradio bas nista na tome, a sve drugo sto je uradilo je bilo negativno. Sad da dodje Koldzo na listic uz ovoga ja bih glasao za Koldzu. Bude li neko treci uz njih dvojicu glasacu za tog treceg taman bio potpuni anonimus i diletant. Gore od ovoga ne moze.
Hasan sve zapošljava za lovu. zaposlio i Amilu Ć. svoju ljubavnicu.
Kakva katastrofa od nacelnika a i covjeka. Totalno izgubljen.... zasto sam ne ode?
Nikada veći Gulanfer nije ušao u opštinu Novo Sarajevo kao ovaj nazovi doktor. Njegov kriminal će se godinama otkrivati.
Moj Hasane, mogao si boljeg advokata probrati od filozofa Beće, piše ti on podneske kao romane ali mu skoro nijedan ne prolazi na sudu/pred nadležnim organom. Zapitaj se malo zašto.
A gdje su one kombinacije njega i Mandića ti zapošljavaju moje a ja ću tvoje
osoba koja je pronevjerila lovu u NP MOSTAR, ime poznato kad se progugla, A.Š,sada radi kao sefica kabineta za finansije , racunovodstvo Parlamenta BiH.... toliko ...
Pa takvi prolaze alden k....semir š...azra š...aldijana š...itd
Mrzim SDA, ali da mi je neko u novembru 2020 rekao da cu u januaru 2024 kazati da je Nedžad Koldžo svemirski brod za Tanovica, odgovorio bi mi da je totalno lud. Koldžo vrati se, sve ti je oprošteno.
arslan dučić je jedan iskomplexirani manipulator i populista. Prevario je sdp glasače kako bi dobio mandat Općinskog vijećnika a onda vrlo brzo počeo trgovati sa drugim strankama a u cilju lične promiđbe. Provaljen je od svih i samo može sanjati o novom mandatu.
Tojkin kandidat, sta reci, katastrofa, nepotizam, ubleha, nesposobnost, od nacelnika do ministra vanjskih poslova
Haso posle skandala rent a car za 90.000 maraka NAŠEG NOVCA ti si trebao podnijeti ostavku
Naše sandžačko prezime jako.
Jel to ić to je Srbin muhamedanac s govornom manom
@bicikloo Ma Tanovića ima i Srba u Crnoj Gori (Budva), ovi su Hercegovci iz Gacka, a ja malo karikiram neke stvari, svjestan sam da se nekima kosa na glavi diže.