Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naprijed Hare..ma voli tebe tvoj narod!!! a zna se da niko nije perfektan
Bio sam prisutan na tom okruglom stolu. Svi prisutni su imali priliku da govore. Nije to bio Harisov monolog. Svako je mogao da nešto predloži i kaže svoje mišljenje o tome u kom pravcu da se djeluje i na šta treba obratiti pažnju u predstojećim razgovorima o ustavu, posebno kad se radi o blokadama. Drugo je pitanje da li je i kakvih diskusija bilo. Mene kao nekoga ko nije politički aktivan je iznenadio Harisov pristup. Šteta što u stranci nema bolju i mlađu logistiku jer ima dobre ciljeve. Nije on prodao Željezaru za 1KM nego rahmetli Hadžipašić i SDA. On je samo omogućio da se prije dolaska Mittala spasi šta se spasiti može. Drugo je pitanje da li su Zeničani to mogli uraditi bolje. Neko drugi, dugo nakon Harisa je stvorio uslove da se Mittal ponaša tako kako se ponaša.
harise 100% crkni
pa ja mislim da je haris jedan od najjacih politicara u cijeloj bivsoj yugi to harise samo napred
Evo ja kao mijesanac mogu da ti kazem, to sto si rekao je najracionalnija istina. Sve je pokvaren biznis. A obicnoj raji se mazu okice sa veliko-srpstvom i ne bulozama. Pitanje je,koliki je politicara deo? Obzirom da su u \"talu\" sa arapskim imperijalistima? Selam Alejkum.
Biti nacionalista je benigna stvar svakog NORMALNOG politicara , ali biti IRACIONALNI racionalista - u korist bogatih islamskih zemalja a na stetu autohtonog - domicilnog stanovnistva je moralni malignitet !
Podrska Harisu 100%! Samo naprijed! BOSNA4EVER!
Bosanskohercegovacki ,,nacionalisti\'\' svoju djecu ne drze daleeeeeko od granica teritorije nad kojom vladaju 20 godina - zrtvujuci zivote tuđe djece !!! Ko i zasto na monstruozno morbidan nacin mijenja domacu - juznoslavensku krvnu sliku Fedeacije - za Saudi Arapsku?
Da ne pitam KOji PATRIOTA je sirotim Kuvajcanima od bogatih federalaca Tuzlansku banku prodao za marku - prikazat cu samo slike i prilike industrijske politike (drzave federacije) federalnih drzavnika: ______________________ wwwbhdani.com 1. april 2009. Mittal poklonio radnicima čak po 15 KM - u bonovima (...) Lakshmi Niwas Mittal je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu. Većinski dio kapitala Željezare u Zenici je - dobio na poklon - bez plaćanja dijela Federaciji BiH kao prethodnom vlasniku.(!!!) Potom je otkupio preostali dio kapitala Kuvajtske investicioone agencije za 98 miliona dolara, povećavajući udio kompanije Mittal na 92 posto. Preostalih 8 posto dionica je u vlasništvu Vlade Federacije BiH, koja se nepovratno obavezala da će ih predati Kuvajćanima, koji su to već prodali Mittalu. (...)
kvalitet opste politike je uslov kvalitetne ekonomske politike koja je uslov za kvalitetan zivotni standard i kupovnu moc stanovnistva (bihvijesti.net: 8.4.2009.):http://www.bihvij esti.net/77535_Dodikovim-dol askom-na-vlast-RS-ekonomski- jacala-FBiH-dizala-vjestacki -standard-gradjanima.html ______ Dodikovim dolaskom na vlast RS ekonomski jačala, FBiH dizala vještački standard građanima Republika Srpska bolja je od Federacije BiH u ekonomskom i svakom drugom smislu!(...) Na prosperitet RS, po njegovim tvrdnjama u velikoj mjeri utiče i njena organizacija po modelu zapadnoevropskih država, što u FBiH nije slučaj. Momčilo Poljić, profesor na Ekonomskom fakultetu u Brčkom, kaže da RS u ekonomskom aspektu predstavlja zdraviji, napredniji dio BiH, a to je, prvenstveno rezultat - manje i racionalnije javne administracije, - kao i blagovremene privatizacije velikih sistema, čime je RS obezbijedila znatna sredstva. (...)http://www.bihvijes ti.net
Nije crni Hag nego Den Hag.
Kakvom crnom Hagu,Bog ti pametio dao...
Haris je u politici ono što je Semir Osmanagić u arheologiji. :D
Dokle su god ovakvi na vlasti, nema BiH jer njemu je mjesto u Hagu, a ne u predsjednistvu BiH
Kakav je ovo ublehas...