Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da nece da sidje sa vlasti, treba se odreci 5000KM plate!
ma nije to nego digo kredit za stan sinu...garsonjerica u bihacu 30 kvadrata.. da se mučenik osamostali... nemoze vise sa mamom i tatom :)
sutra ga odjebite zato...je.bo nanu svoju ne da vlast ko da je hitler...pa i hitler se na kraju upucao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E njega treba prebiti i zapaliti mu imovinu, pogledaj mu lopovske face, pas mu mater!
sta mislite da ste ga nasikirali sto ste mu polupali hotel....osiguro je on njega i to trostruko...vi ga lupajte a gradjani ce preko osiguravajuceg drustava da mu daju pare :))))....pa nije ni hamdo budala,ima on visoke skole
Čuj hotel njegovog rođaka??? Paevaljda kad tr nrko pita a ti znaš kažeš nije moje več od- toga i toga-i puno ime i prezime.
ode covjek malo na more da se malo odmori ;)
Krmka
Eto, Krajišnici, pokažite mu da hoće dati ostavku. Vi to najbolje znate. Lipo Lipovaču Izlipajte.
Nećeš da daš ostavku ?? Pali !!!
ajd izaci pred ljude pa to reci naglas !!!
ne mora, samo nek dodje na posao
oces ocesssssss samo dok svane
Ama ljudi.... što vam je pa nemože se na takav način uvoditi promjene i demokratija.... ovakve proteste nikad neću podržati niti se za njih zalagati. AKo ti protesti imjau za cilj razbijanje zajedništva i državnih institucija treba ih ZABRANITI TOTALNO i to pOD HITNO... a sve mi sečini da je ovdje u pitanju sve drugo samo ne broba za RADNIČKA PRAVA I PRAVA NEZSPOLANIH I SIROMAŠNIH...
Raja priča da su neredi Fahrino maslo. Sumnja se da je platio ubačene grupe delikvenata jer su napadnute sve vlade u kojima je on bio a više nije vlast! Nadam se da će ovi huligani jednom onako slučajno naletiti na Poljine. Gore se nalazi ono što treba da gori.
Mami ti ga protrljam između sisa.
Hoces hoces sine, podnijeces I ti I svi koji ste nas unitstili I doveli do bijede
Nemas ti jadu jadni morala niti obraza. a skinut cemo te mi ne m9ras ni davati sada osavku. vec si proslost i ne postojis.
i nemoj hamdo, jedino tebi nisu zapalili županiju, znači, raja te voli, a to što su malo poravnali prozore, jebaji ga morali su nešto, da ne ispadne da je bišćanima dobro, dok drugi cvile....
Ni ne moras jadu. Nemas ti obraza. Svejedno cemo te skinuti jadu jadni lopovski.
NEKO SE VOZA HELIKOPTEROM PO USK KANTONU HAHAHAH, SAD KO - PA ZNA SE !!!
Ni NATO kad bi ga bombardovao, ni bi mu mogao izvuci fotelju iz g.zice. Samo ti daj ostavku, necemo te shvatiti neozbiljno, samo ce Krajini tad svanuti!!!
gorio ti je hotel u kome su radili radnici 3 mjeseca besolatno da bi ih ti poslao kuci. ima pravde ima Boga. ima ona stara mozes kako hoces ali ne dokad hoces.