Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti jedan nisi dovoljan i da mislis ozbiljno... ti jedan, nji kamaru !
hahahhaha opet u Sarajevu hahahha i komunisti smijul otic ovi komunisti u BL toj matica komunista.
dafuq? Komunistička... Povratak u budućnost hahaahahah sunce ti žarko, ne tebi žare bombašu stari, to se tako kaže samo :)
Mojne HAjrudine, kriminalni talibani,cetnici i ustase ce se sami poceti zakopavati pod zemlju,nemoj da ih strasis ;)
Volio bih znat' za koga li je glasao 90-tih
Za SDA sigurno nije.
Hahahaaaa,pa Ameri srusili taj sistem,i ruse ga gdje god stignu,i slicne ,a ovaj sad priča nama o komunistima,hahahaa,pa ovi stvarno misle da smo mi ovce...
Srusili su AMeri i Sadama,pa je veselo u Iraku danas.
Komunizam je bolji od demokratije, ma sve je bolje od demokratije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ustani tito dragi da vidis,gdje smo mi a gdje je evropa...............
Bravo majstore na komentaru
Čovjek bi pomislio da sanja, da se probudio u jadnoj Poljskoj, Italiji, Rumuniji il' tako negdje... Tek u Njemačkoj bi se osjećao kao kod kuće a nije to bezveze.