Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene samo zanima sta je SDA godinama radila za prava Bosnjaka u RSu? Jasno mi je da su bili dobri na rijecima i da su cesto izazivali mrznju i netrpeljivost, ali zanimaju me konkretne stvari.
Dok je SDA bila: Ukinute su entitetske vojske Izvršena je reforma pravosuđa (sa imperativom etničke zastupljenosti) Priznat je Bosanski jezik (iako kao "Jezik bošnjačkoga naroda"...) Pokušano je izvršiti reformu policije, koju je oborio zna se ko (H. S.) Sprječeno je usvajanje zakona o katastru RS, kao i zakona o državnoj imovini RS. I još mnogo, a šta je Đapo radio ove zadnje 4 godine osim što je slijegao pare?
bla bla bla ratovi bla bla bosnjaci, srbi, hrvati bla bla glasajte za HDZ, SDS, SNSD bla bla otcjepljenje RS-a bla bla izbori bla bla bla glasajte za Dodika, Bakira, Covica bla bla bla raspad BiH bla bla
ma kakva "gradjanska neposlusnost" i gluposti, SVI U DZIHAD i to je to ! Allah je najveci !
Dodaj da će i Muslimani u Federaciji pokazati građansku neposlušnost, ukoliko im se budu uskraćivala građanska prava.
Čuj čuj, a recite mi da li u kantonalnim, gradskim i federalnim institucijama u Sarajevu radi 30% Srba, koliko ih je bilo prije rata??
neposlusni ste vi moj Mujo od Dejtona ... mamu li Vam predizbornu !!!!!!
kažeš stanje je takvo već duga, pa se pitam šta koji moj više čekate pa da se obratite strazburu i ostalim?
Fahrudin Radončić štiti prava Bošnjaka u RS
pa tu vas cika dodo ceka.samo vi nemojte placat poreze,uz malo strpljenja i kamate sve ce doci na naplatu..............
- Iz svega je vidljivo da se u težak i nepovoljan položaj dovode povratnici u RS, a posebno jedna osjetljiva kategorija građana – logoraši, njih 150.000 KM registriranih na nivou BiH.
Kad' smo ovce.