Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na glavi mu vidis da je sda uhljeb..
EU je običan lopov koji je dozvolio blatnjavoj rumuniji i bugarskoj da bez ikakvih kriterija preko noći budu članice, a Jugoslaviju su nagovorili na destruktivnu demokratiju koja vodi u sve veću međuljudsku mržnju i civilizacijski ambis
pa uradi nesto nemoj tu supljirat cekas da neko drugi, ako si na tom mjestu pa daj ideju neku svi znamo ovo sto si ti isupljirao
STA IMA TELECA GLOVO!!! JA SAM BOSNJAK A TI SI JAD!!!!
Čuj Bosna nicija zemlja..... Mamicu vam vasu
jeko ovaj?
NATO je jedina sigurna buducnost cjelovitoj BiH, princip je jednostavan plaćaš zaštitu u zamjenu za drzavu . Kakvi rusi nisu ni vekovnoj braći pomogli 98-99. NATO i sila to je jezik koji istok razumije inace se povampire pa skaču na komšije
Bošnjo sve mrzi. Amere Njemce Francuze Ruse HrvatecSrbe Izralce a govno bi nihovo pojeo da mu se pokloni.
ko si ti bola
Ako se bošnjačka politička elita okrene Rusiji kao što su se Čečeni složili, podrška Republici Srpskoj će se svesti na lijepe riječi i želje, a sadašnje rukovodstvo će brzo da padne u zaborav.
Samo NATO!
Kakvo je ovo spinovanje javnosti. Cisto ponavljanje atlantistickih floskula. Zapad cilja ruske resurse i zbog te agresivne politike NATO-a, iza koga stoje ratnohuskaci, naftasi, proizvodjaci oruzija itd, Rusija djeluje u svom maniru. Ko uvodi sankcije po svijetu, ko napada druge zemlje, ko neprestano ratuje od kraja II Svjetskog rata. NATO zemlje. Zakljucak jednog SDA bezbeznjakovica je da je Rusija problematicna. Jel mu mozak mozda zakljucan u trezoru Izetbegovica.
May God bless America, may God bless NATO, and may God protect our Bosnia & Hercegovina!
euroatlanski poredak... 4. rajh
upravo tako gospodine. Nervira nas Rusija sto samo zeli dobro i mir na balkanu. a ne nervira nas to sto BiH nema svoju valutu. Marka je Njemacki toponim to je Njemacka valuta pa niko ne kaze da je to Njemacki udar na Suverenitet BiH. HAHAHA pa u Rajlovcu postoji NATO baza i to ne smeta al smetaju tamo neki fini Rusi koji samo zele dobre svim Slavenima pa i nama.
Top 5 najboljih evropskih država koji ne žele nepravednu EU: 1. Switzerland 2. Monaco 3. Norway 4. England 5. Bosnia
Vidi mu glave znaci PRO uhljeb lvl 99 agility 100 ima
Mi smo smiješna zemlja. Mi nismo u stanju da se integrišemo unutar našeg prostora, a išli bismo u integracije s drugima. Eto, svi jedva čekaju da se s nama udruže. Nismo u stanju da napravimo normalne međuljudske odnose u svojoj zemlji, a ložimo se na priče kakve su nam integracije dobre. A ove stručnjake za odnose, posebno ne podnosim. Ulje ti ljudi pojma nemaju ni o čemu, ili igraju kako im se svira.
Zadnja rečenica: Ili ti ljudi...