Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine vi ste ovdje zalutali.
Pojavi se pred izbore da prosipa suplju pricu...
Svi mi radimo za Bakira.I Fahro Izetbegovoc, ja i Denis Izetbegovic, koji je glup da skonta da i on radi za Bakira.Koliko god to nekome zvucalo budalasto i neistinito, tako je nazalost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sa onim obraćanjem "predsjedniče" prema bakiru je ogolio svoju ulogu u ovim izborima i pitanje čiji je igrač.. Nebitan lik totalno.
Plus ima slika nakon debate on i Bakir zajedno šetaju i pričaju
Mozda je mislio predsjednik kao predsjednik stranke SDA.Ali kako god,11orka uvijek ima neke teorije da neko radi protiv njih.Uglavnom,Bakir pobjeđuje ubjedjivo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cijeli život si bio u inostranstvu i sad bi nas u B i H učio životu !!!
tako je! kao da ovi sto su zivjeli ili zive van Bosne i Hercegovine znaju šta je život!
Neko nas očito treba učiti životu…država nam je u k… 3 decenije
šta hoće ovaj čovjek ovdje.... bio je, kandidat,osvojio veoma malo glasova. mene bi bilo stid opet se kandidovati kad bi izgubila. zar on zaista misli da ćete kad biti IZABRAN?!?! ovako samo razbija glasove ionako obezglavljenih Bosnja koji lutaju od stranke do stranke.
zelimo promjene evo nam prilike pa ko bos a ko hađzija
MirSDA Hadžikadić je Bekirov ovlaživač k....
Jedina mu je funkcija oduzimanje glasova bećireviću. SAMO Denis!!!!
Ovaj gospodin je miljama daleko od Liderske pozicije. najvise sto zasluzuje je ministar ili direktor u nekoj javnoj ustanovi , nikako LIDER
Sada kada nam je svaki glas potreban za promjene i skidanje sa vlasti nacionalista, ovaj profa uleti kao narucen da razvodnjava glasove i produzi agoniju... makni se Bgt sa liste i ekrana, sacekaj u redu do godine a ne sad !!!
Za kukavice ne mislim glasati, idi nazad u SAD i studiraj kako se može postati muškarac.
daj ba Mirso šupljiraš bezveze, glumiš finjaka trčkaraš sa rajom a tu si samo da tjeraš vodu na mlin SDA. svaka čast za tvoje obrazovanje, elokvenciju i kulturu ponašanja tu si zaista top ali za politike brat nisi
Rumeni se vise do kraja karijere nece smjeti pojaviti na bilo kakv oj debati nakon onog fijaska.
Profa vulkanizer prodavac magle i šatrologog.
Vidi ovoga Bakirivog megafončića
Austin Powers
Austin Powers
Dragi Mirsade dobices K od ovna, a ne glasove. bjezi u SAD u svoj topli i raskosni dom u kojem si bio i do sada. I ne glumataj nam ... VOZDRA!