Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra bi s Bakirom u vlast lazove
Sad prica protiv Bakira a poslije izbora u koaliciju sa SDA bagrom
Ja ovom sve manje i manje vjerujem...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Bakirov Amerikanac, ko Sacirbey, Bagra kriminalna, bjezi se Mirsada u pm, siti smo Harisa Silajdzica i Muhemeda Sacirbegovica svi ste vi kriminalci istog kalibra
Hadzikadicu skonto te narod da si SDA igrac
Hadzikadicu ne supljiraj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta kažu? Imaju 7000 članova? A nijedan mjesni odbor. Ne mogu popuniti izborne liste izuzev u Sarajevu i Tuzli, a mijenjaće stanje u državi? Jedan Majstorović - miš klasuraš- ukopa ih. Džaba pare, džaba doktori. Tako si i zaslužio. Narod ti je vratio. Neka ti je.
Harrison Ford ružak /s
A Zašto Hadžikadiću te nepodrže sa druge dvije strane kontra Čovići i Kontra Dodici...Nema ih Lave,oni su svi isti...
Ovaj lik je mutan u pm
Hadžikadić će sad da napravi društveni ugovor ali sa kime to nije rekao?
SDA je jedina prihvatljiva opcija u BiH.
Hadzikadicu mrs u ameriku mojne srati i lagati pona nam je drzava lazova
Pa napravite na 23% novi drustveni ugovor, ako vam je tesko. Srbe ne uvlacite u to, a vjerovatno i Hrvati misle isto tako.
Jedan čovjek-jedan glas! Mirsade, Jusufe, Selma, uvjeren sam da biste jednako snažno zagovarali "Građansku" i da ste ostali uvezani sa sedam miliona Srba pa da neki njihov Bakir određuje tko je najbolji musliman u ovom izbornam ciklusu. Branili bi to njihovo demokratsko pravo do posljednjeg Bošnjaka, zar ne?
Lijeva građanska opcija je izašla na proteste ispred skupštine BiH pred rat kad je pucano na njih sa pozicija JNA u to vrijeme. No, ne brinite se, to je sustav za ponovno približavanje Beogradu. Građanska opcija jedan čovjek-jedan glas je i u RS-u i u Srbiji i u Hrvatskoj i u Crnoj Gori i na Kosovu i u Makedoniji i u Sloveniji i u svim zemljama EU.
IZGLEDA FARUKU D....!!!! PONESTALO DROGE!!!!!!
BIJELI PRAH!!!! I FARUK DRINA!!!! DOBRA KOMBINACIJA!!!! 😂😂😂😂😂
E ovaj se ceko🤣
Stvarno ne kužim... Pa gospodine Hadžikadiću, teško mi je razumjeti da vi kao profesor ne shvaćate političke procese. Znači, evo redoslijed: izađete sa planovima, vizijom itd., uredno se prijavite na izbore, nakon toga ste ili dio vlasti ili dio oporbe i tako djelujete... A ako ne želite ništa od toga, jednostavno odete u tri p.m. ...
To je točno. Ako vama smeta to što se izjašnjavate kao Bošnjaci a ne kao Bosanci i Oslati jer vas nema u federalnom Ustavu, to je vaš problem. Iskreno bi bilo da promijenite Ustav BiH i da Ostali, ma kako se zvali, imaju svog člana Predsjedništva i mirna Bosna, Hrvati bi imali svoga izabrang predstavnika, vi svoga, Bošnjaci svoga i Srbi svoga. Ovako tjerate Bakira da se bori i za vaša prava (10-15% populacije) a na štetu Bošnjaka.
SRRRRRRRRRRRRRRRR
Cuj drzava prava i znanja u preambuli.... hahahaha kakav mungos