Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damire sve pohvale za tvoj rad konacno da i mi koristimo svoje nebo,a ne neko drugi...Damire radis svoj posao kako treba i samo zlobnici mogu da te kude..
Ma ti zlobnici mogu svoju zlobu okaciti macku o rep,Damir je legendaran covjek,koji u potpunosti radi svoj posao i dosta toga je do sada uradio za BIH i njene gradjane..
A šta je ono bilo sa famoznim STRABAG-om?
ovo je pitanje godinam gurano pod tepih, niko ga nije rjesavo dok hadzic nije dosao na mjesto ministra, svaka cast na tome
po obicaju sve sto im neodgovara i ono sto nemogu rjesit gurnu pod tepih.Hajd neka je neko i ovo pokrenuo!!
mafiJoza 05.09.2013. u 15:44 Odgovori 23Što baš u Oktobru? I što baš 2014. godine? DA moze narodu lagat u predizbornom vremenu da ce BIH preuzeti kontrolu svog neba zaslugom njegovom a na ovom se radi od 2000 god et zasto i kad prodju izbori a on nesto usicario nikom nista onda ce bit 2018 oktobar.Cuj on se bori za Bosansko nebo a vaznija mu partija od drzave javno kaze pred kamerama, pa sta mislite vi u SPD da mi imamo amneziju pukli ste ko dinja kad je bacis sa petog.Nebo ce mo dat SDP da ga koristi svakak zlaja ne izlazi iz aviona on i njegova hanuma obisli su vise zemalja za ovaj mandat neg TITO od 45 do svoje smrti sa Jovankom.
E jesu bogami izbori blizu, malo-malo pa se neko od crvenih kmera javi, a 3 god. nisu se javljali odnosno javljali se samo kad je trebalo doci do fotelja, proganjati patriote, podrzavati antibosance isl.... a gle sad cuda.... sad oni spominju cak i drzavu BiH,.... ko bi reko.... ama jesu vala izbori na vidiku tako mi Boga.......
Ovakve ministre trebamo koji se mogu i zele suociti sa problemom koji je godinama prisutan i naravno na poslijetku rijesiti isti.Sve pohvale za tebe Hadzicu,da bar drugi rade i priblizno kao ti.
Respect ministre!!! Samo fakat jel' ovo nije, ama baš nikako, moglo prije??? Kolko se sjećam ovo ministarstvo je postojalo i prije i imalo ministre koji su također "kao radili" al' to"kao" su stvarno basnoslovno naplačivali...
To Hadzicu izborio si se da nase nebo konacno preuzmemo mi,nismo ni sumnjali u tvoj rad i tvoja zalaganja da ovoj zemlji bude bolje i gradjanima.
Dobro je znati da i među političarima ima iskrenih patriota koji vole ovu zemlju i rade i bore se za nju!!! Sta reći, osim veliko bravo za svakog pojedinca koji je imao udjela u ovome!!! Ministru Hadžiću posebo!
E ovakve poteze trebaju da rade ministri i istupaju u javnost a ne da parkiraju auta na mjestima rezervisanim za invalide i tako se promovise...
Ministar Hadžić je sa resornim ministrima razgovarao i o relizaciji Projekta "Obnova i modernizacija plovnog puta rijeke Save“ koji će finansirati Svjetska banka. I ovo je svakako jos jedan vazan projekat za nasu drzavu..bravo Damire!!
Bravo za ministra i ostatak tima koji je radio na ovome!!! Pitam se, a što tek sad??? Mislim zar prije Damira nije bilo ni jednom ministra prometa i komunikacija BiH???
Godinama se odgađala jer pojedincima nije bilo u interesu da se problem riješi, tj. više im je odgovaralo da ubiru pare od druge zemlje, koja je umjesto nas radila nas posao. Zato je bilo krajnje vrijeme da se nadležnost nad ovim vrati Bosni i Hercegovini!
Napokon neko ko je skupio hrabrosti i suocio se sa ovim problemom. Sto davati drugima pare da nam cuvaju zracni prostor kad mozemo mi sami. Tako se stedi budzteski novac i zaposljavaju nasi ljudi...
Da su bogdom svi ministri u ovome ministarstvu do sada radili kao ministar Damir imali bih zasigurno dosta manje problema u ovoj državi.
Mogu ljudi pričati šta hoće pritv njega, ali on radi svoj posao i donosi dosta toga dobrog ovoj zemlji. Više nego svi prethodni ministri na ovoj poziciji zajedno.
prijasnje vlasti nisu upste razmatrale da rjesavaju problem oko kontrole bh. neba, a kamoli da ga rijese, ili su sa nekim u talu uzimali ogromne noovce....hadzic je izgleda jedini ministar iz ovog resora koji je pokrenuo ovaj problem da se rijesi
Jedno je razmatrati i gurati pod tepih a drugo je skupiti hrabrosti i suociti se s tim problemom..
Jedno je razmatrati i gurati pod tepih a drugo je skupiti hrabrosti i suociti se s tim problemom..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)