Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko vjeruje poltronu, koji je javno rekao da mu je priča partija od države!
Ima naivnih budala vjeruj iznenadio bi se koliko....
Vjeruju mnogi, ko sto mnogi jos uvijek vjeruju da SDA stiti interese Bosnjaka iako ih je pretvorila u najveci evropski jad i bjedu odmah iza cigana i kurda
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"Donošenjem ovog Zakona stvaraju se pretpostavke za bolju budućnost BiH, svih njenih građana. Oni koji žive u prošlosti će vjerovatno nastojati zaustaviti ovaj progres, jer smo svjedoci da su godinama glavna kočnica napretka i pozitivnih promjena u BiH", istakao je Hadžić. A svi znamo ko su ti sto su nas 20 god kocili pa i sada zele!!
U Dodikovom entitetu nema niti jedna vrba, koja je vlasništvo BiH, o kakvim šumama vi govorite?!
Kocnica napretka je usvajanje ENTITETSKOG GLASANJA koje je usvojio lagumdjija sa dodikom...do tada je 66 zakona sa entiteta preslo na drzavni nivo...poslije toga sve je stalo...pa ti sad nam opet reci ko je kocnicar...u tu prodaju magle i ubleha od ovog krnjeg sdp-a vise ne vjeruje niko cak ni vi sto pisete ovo za nekakve pare...ako vam i to plate...
Nadam se da nas nece zaustaviti i u ovom procesu koji nas vodi naprijed.Hadzicu svaka cast,samo neka nastavi sa radom kao i dosad.
Cemu onda odluka Ustavnog suda???? Ako se ista nece postovati. Ispada da izvrsna vlast rusi prvosudnu...Hajmo onda ukinutu Ustavni sud da vise ne donosi odlukem jer besmisleno je imati isti i placati ga, ako se odluke koje donese nece sprovoditi... I tu nema opravdanja nikakvog. Ili ukinutu sud, ili sprovoditi odluke ma kako bile prijatne ilio neprijatne... I nevezano koja je politicka opcija na vlasti...Na ovaj nacin se urusava temelj svake drzave a to je pravosude, narociti Ustavni sud. Ne donose se odluke da bi nekom odgovarale, vec na osnovu pravnih fakcta, i ne postivajuci odluke suda, izvrsna vlast direkto salje poruku gradanima, da se ne mora postovati ni druge odluke nizih sudova...Po cemu moze vlast da ne ispostuje odluku ustavnog suda, a treba da gradanin postuje odluke drugih sudova?????
Pa ovo je samo provedba ustavnog suda...nista oni nisu dogovorili osim da smjene Sarovica i da podijele pare od elektroprenosa...koga briga sto se nece dijelit sume i zrak...i neka nabroji koja je to vojna imovina i drzavna...spada li u to i ZLATISTE...
ma kad ne bi ni pominjo sta je sa alijansm uradio...poluge,oruzje izraelu,cips.pogorelica,oni jadnici u guantanamo...da dalje ne nabrajam...ne znam koju je kaznu zasluzio...a samo cekam ovo ia zlatiste dal je proglasio drzavnom imovinom il ce imat pravo da grade krst...a ima ih koji to nece dozvolit...a on ako dopusti nema ni njemu sigurno vise...pa ni ono dijete sto mu se skoluje u beogradu...
Komšić smatra kako je sporazum lidera SDP-a Zlatka Lagumdžije i SNSD-a Milorada Dodika o vojnoj i državnoj imovini, takav da će "principi podjele državne imovine biti isti kao za vojnu imovinu" te da je dogovor o državnoj imovini "besmislen kada već postoji presuda Ustavnog suda BiH koja je definirala status imovine". - Dodiku to odgovara, a SDP je sebi zabio autogol ovom pričom,
Hadžiću, kakav' si za posudit...?!
JA NEMAM STA DA DODAM, SVAKA CAST ! "Donošenjem ovog Zakona stvaraju se pretpostavke za bolju budućnost BiH, svih njenih građana. Oni koji žive u prošlosti će vjerovatno nastojati zaustaviti ovaj progres, jer smo svjedoci da su godinama glavna kočnica napretka i pozitivnih promjena u BiH", istakao je Hadžić.
ti il nemas pojma ni o cemu ili si i ti placeni komentator...pa sta je zaustavilo napredak nego usvajanje ENTITETSKOG GLASANJA koje je usvoji zlogumdjija...
Jedno je jasno, vrlo jasno. Zakon da je vojna imovina drzavno vlasnistvo ne moze nista biti osim da je pozitivno. Koliko trebas biti zadrt necim da ti ovaj zakon ne odgovara. Veoma jasno se, iz samih komentara vidi ko su pijuni stranaka koji ne podrzavaju nesto sto je realno i pozitivno. Da se nisu dogovorili oko ovoga zakona opet bi ti isti pijuni komentarisali negativno. U BiH je realnost da nista nije realno!
Evo nadjoh malo vise detalja na drugom portalu : Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, poslije sastanka s rukovodstvom SDP-a u subotu, izjavio je da bi po sporazumu perspektivna vojna imovina bila knjižena na Ministarstvo odbrane BiH, s tim da bi, kad Ministarstvo odluči da mu imovina ne treba, ona bila vraćena entitetu u kojem se nalazi. I STA OVO ZNACI????
Ma stokan. Al sikira nema se Krasti kao na opstinskom nivou.
sadece nam bidnt dobro svisu problem rjeseni narode radujtese prosla kriza bice para kaj kuruza
hahaha grohotom se smijem, SAMO 63 LOKACIJE ostaju drzavi kao perspektivna imovina, A STOTINE LOKACIJA drzavne imovine ostaju entitetima kao navodna neperspektivna imovina. Znaci SDP ce zgradu CK proglasiti neperspektivnom imovinom samo da ostane njima. Zivi bili pa vidjeli.
Kazes "ostaju drzavi",a entiteti nisu sastavni dio drzave?Jeli Alija potpisao u Daytonu da se drzava sastoji od 2 entiteta ili neko drugi?Pricas gluposti.
Fakat nije ni meni jasno sto se toliko polemika vodi ako nesto i ode entitetima. Jedno je sta ekipa iz PC hoce, a sasvim drugacija je realnost, a to je da su nam entiteti dio nase drzave, znaci opet sve u drzavu ide kako god okrenes!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jako lijepa vijest,krajnje je vrijeme da se BiH oslobodi okova koje su postavile jednonacionalne stranke i krene naprijed
Podjela BiH je u završnoj fazi.Glavni i odgovorni su naš narcisoidni ino-ministar i njegov žvaljavi poltron i ministar u "prometu"
A koto zivi u proslosti nego SDA i HDZ? Nadam se samo da ce i oni imati malo zdravog razuma...
Ako ovaj sarajevski klosar i hohstopler nesto podrzava, onda to znaci da to ne valja nista.