Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovićev igrač koji želi dobrodošlicu aparthejdu u BiH.
@dzumahodzakorupcija Allaha mi , svaki hodža je od mene odavno digao ruke
@dzumahodzakorupcija ok , al meni su gori oni Mirnesovi Srbi što svaki petak idu na džumu i to u prvi saff
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Ove naše seoske varalice svaki put ista matrica-ista priča-isti problemi!!! Dosta više!!! Svi smo ugroženi ali od vas koji ste na vlasti!!!
Pa zašto bi se onda govorilo u raji da starije osobe glasaju za Komšića, ako će se donijeti izborni zakon? To je onda bezvezno rasipanje bošnjačkih glasova. To bi imalo smisla samo ako se ne donese izborni zakon, a tada bismo mogli hrvatima izabrati i ljude u Domu naroda. Normalno je da Bošnjacima ne odgovara bilo koji vid uređenja izbornog zakona jer tada se ne bi ili moglo glasati za Komšića ili bi moglo, ali ne bi moglo za Dom naroda.Samo status quo garantira oboje.
Moze po popisu iz 2013. godine. Ali da svako dobije udio vlasti spram rezultata popisa. Pa da vidimo koliko zapravo po popisu pripada hrvatima, citaj covici, ministarskih mjesta.
Mars pudlice Bradaricke i tate Spirica
Sve Ćovićevi igraći u CIKu. Ko ne vjeruje neka se sjeti izbora u Stoocu. Ponovo izbori bez mogućnosti da se kandiduje Bošnjak ili bilo ko drugi, što je bila i igra SDA. Onda da se prisjetimo Popisa i Agencije za statistiku kada je uprkos Dodiku Ćovićev igrać potpisao Popis i ako nije bilo po volji Dodika. Jer taj popis u dogovoru sa SDA prizna o je da su Hrvati večina i u gradovima u kojima realno nisu. A sve sa ciljem ove igrice izbora u Dom naroda
Naprimjer u Busovači u kojoj su Hrvati večina po popisu 2013 izborni rezultat 2016 je Načelnik Bošnjak i Bošnjaci večina u OV. Po popisu 2013 znači da su Htvati glasali za Bošnjačkog kandidata. O ovome se čak i zvanično hvalio SDA novinama STAV da su Hrvati glasali za bošnjačkog člana. Ako žemo se zezati na Hrvatski način i mi Bošnaci bi se trebali žaliti, jer su Htvati birali načelnika Bošnjaka. Sve je namješteno i vještački u čemu učestvuje i CIK
Prvo odakle onakav prijedlog da se uopste razmatra, ko ga je napisao?
Idi nek' ti Čovke da još para, jer si ovo očito skrojila po njegovom nalogu.
Večers , vrlo nemušto pravdanje dotične , ...a opravdati se ne može....to je vrlo jasno. Još da ima države , pa da momentalno bud smenjeni...?
Nađi veću ćasu kad se drugi put budeš šišsla 😂
Najveći lešinari i džabahljebaroši su tzv. članovi CIK-a. Plate basnoslovne, posla mjesec dana svako 2 godine, džabahljebarenje po kojekakvim šklj konferencijama
Bagra fashisticka
Bjezite ljudi iz ovog supka svijeta. Pa nek korije rasisticke zakone i unistavaju begovate sami sebi.
Kada ih javnost prozove, naši ministri, predsjednici, direktori se pravdaju kao djeca predškolske dobi, lažu, petljaju, svoje osnovne obaveze i dužnosti svaljuju na druge. Nisu obavješteni, nisu bili upućeni, to je radni materijal. Pa i radni materijal nisu pisali debili nego neki službenici. A svi su itekako upućeni da prime platu, i stave dupe pod državni auto od 100.000 maraka.
Zašto je vijest o terorističkom napadu kršćanskih ektremista u Podgorici sklonjena sa naslovne strane poslije samo par sati dok je se incident sa psihički bolesnom osobom Mevlidom Jašarevićem u Sarajevu vrtio danima uz specijalne emisije na TV-u, hoće li biti espertize esperata na TV-u o opasnostima pravoslavnih terorista u regiji...???!!
Gdje su espertize esperata za espertizam iz lužnice Male uz specijalne emisije na TV-u o opasnostima pravoslavnih terorista u regiji nakon jučerašnjih terorističkih napada u Podgorici, i šta država radi na zaštiti od pojave kršćanskog terorizma i nasilnog ekstremizma, da li nadležne agencije prate pojavu pravoslavnih fundamentalista i stepen opasnosti od istih koji se kriju pod maskom raznih lovačkih, pčelarskih i humanitarnih udruženja....???!!
Nema vise gospode u Sarajv'u hajmo ponavljam za mnom i ti a i ti debeli: