Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne poznajem covjeka,al suza suzu stize nakon ovog procitanog.Bices ti dobro velicino ljudska.
Hebo te koja izjava suza suzu stize, pa ti si usio nase politicare. Evo i meni suze se u papuce slivaju
Moguce da jesam UCILA, ako ti trebaju dodatni casovi mozes se slobodno javiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Donirao je novac za izgradnju imamske kuće u jednom džematu. Pero što prije nam ozdravi!
Covjece sta uradi sebi ! Dao BOG da stanes na noge i ozdravis i uptio te na pravi put ,
Peri od srca zelim brzi oporavak,a onim bolesnicima koji se sprdaju i nasladjuju covjeku koji se bori za zivot a ne uzimaju u obzir koliko je taj covjek doprinio drustvu i dao jedan pozitivan primjer da i bogatasi mogu biti i posteni,humani preporucujem da hitno posjete lijecnika...
pero je ljudska gromada.rodjen je u najsiromasnijoj obitelji u selu.bog mu je dao nevjerovatan dar za biznis.pocetni kapital stekao je svirajuci harmoniku po svadbama,oprostajnima u vojsku,igrankama itd.zaradjeni novac ulozio je u biznis.nikada nije pravio razliku medju ljudima ni po nacionalnom kljucu ni po imovinskom.i sada kao milioner jednako se druzio,svirao i pjevao sa svima.on je vizionar,covjek prepun ideja koje su po pravilu donosile uspjeh.da ga sretne covjek koji ga ne poznaje nikada nebi ni pomislio da se susreo sa milionerom jer ono sto on svakodnevno nosi na sebi ne vrijedi vise od 30 km.odijelo nosi samo u iznimnim prilikama.nikada ne bi prosao kraj vas da vas ne pozdravi poznatim smjeskom i palcem dignutim u zrak.njegov plan je bio da u narednih 10 god. zaposli jos 1000 radnika.zbog svega navedenog cijela lasvanska dolina je tuzna zbog ovog dogadjaja.on je najvise punio budjet pa bi njegov odlazak osjetila i bih.izdrzi pero prijatelju moj molim se za tebe.
da vam pojasnim o kakvom se covjeku radi.njenim roditeljima napravio je kucu na svom imanju.oni su htjeli da odu ali on im nije dao rekavsi im da oni nisu krivi za ono sto je ona napravila pa tako i dalje zive na njegovom imanju.njene dvije sestre i dalje rade u fisu nije ih istjerao iz fisa.pa pitam ja vas tko bi postupio kao on da se vama desi da vas vasa zena prevari .vjerujem da bi ste bez razmisljanja potjerali i roditelje i njene sestre.
Перо побратиме, само тврдо. Не дај се ! Брз опоравак ти сви желимо :)
Izdrzi Pero ljudino....
Brz i uspješan oporavak ovom čovjeku. Klix ....zašto dozvoljavate komentare na ovakvim člancima? Jedan čovjek,uspješan i poštovan se bori za život dok ove gnjide koriste prostor za nacionalna prepucavanja bez imalo poštovanja.Sram neka vas bude.
Želja mi je da se ovaj čovjek oporavi. Ako zaista pokušao samoubistvo, želja mi je da po svom oporavku shvati da je napravio ogromnu grešku i da nastavi dalje odbacivši sve probleme koje su ga doveli u ovo stanje. Pero, ne daj se! Izvuci se iz boleti i košmara! Ali, šta ako je ono drugo, ako su Peru pokušali ubiti? I to je moguće. Ako ga je neko pokušao ubiti, bojim se da neće odustati od njegovog smaknuća.
nedaj se cika pero ima zena
Novinari i urednici Klixa, možda da ipak malo bolje bolje provjerite informacije. Ljudi bliski Peri Gudelju koji su ga jučer posjetili demantirat će vam informacije koje dobivate od glasnogovornice KCUS-a. Ukratko, njegovo zdravstveno stanje se popravlja... Prepoznao je ljude koji su mu bili u posjeti i što je najvažniji nisu mu oštećene glavne vitalne funkcije...
E ovo je primjer za one koji misle da pare funkcija cine covjeka sretnim,nema srece bez Boga
Kolektivno svrsavanje na Peru.....predlazem mu ako prezivi da osnuje stranku imat ce podrsku 90% bosnja
Ko joj je.be ma.ter, nije to smio biti razlog sebi da naškodiš.
Pero je ljudina , ovi sto komentarisu su stoka
Da su svi kao Gudelj Pero bilo bi nam super. Čovjek o sebi pri sebi za informaciju nekim čovjek nije ni N od nacionaliste. Pero sve najbolje pri ozdravljenju.