Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! Strpajte sto vise migranata u urbana podrucja. Nemojte slucajno napraviti kamp na nekoj livadi. 👏👏 svaka cast patriotskim partijama, tako se cuva narod, al u kur..c.u
Sta li su oni zahebali u svojim drzavama pa im ne pada na pamet da se vrate, draze im biti u hladnim halama i prljavim satorima nego se kuci vratiti!?
Svi ko od brda odvaljeni. Treba to uposliti da ciste snijeg i rijecna korita i tako odrade stan i hranu. Kad se to procuje promijenit ce rutu.
Naveo je i da je manji broj novih migranata u Bosni i Hercegovini, zbog zime, ali da se treba spremiti za proljeće. Vidis debila, umjesto da se granica zastiti oni ocekuju jos ovih nehljebara
Rijetko koji je iz zaista ratom zahvaćenih država.Pakistan, Marko,Alžir...sve te države su mirne.Zašto naše sigurnosne službe ništa ne poduzimaju i ne vraćaju ih nazad?Zašto policija toleriše njihovo prisustvo na raskrsnicama i prodaju onih maramice?Nisam vidjeo domestik prosjaka već sedmicama od kako su ovi zaposjeli grad.
@kardelj71 domestik 😂
Jutros su iz osnovne škole u buzimu izbačene oko 30 migranata. Sve su polomili ormare i police. Nuždu su vršili po učionicama i hodnicima. Pitam se kakav je to narod. Haj što prespava ali zašto uništava imovinu. Dosad sam ih branio ali od sada dajem podršku izraelu. Udri gamad gdje stignete.
Zasto im nedaju izgradzene kuce u Blazuju,u Hadzicima,na Oseniku..kome ste bagro dali da ono izgradi.i sad stoji prazno..smjestite taj napaceni narod,da ne zive kao pascad..
jadni ljudi, vozi ih vamo vozi ih tamo... znaju da ih niko ne želi a kući ne smiju jer nemaju gdje. tužno gledati jbt
@Lijesniica71 Znas sta je zalosno? Zalosno je sto nas narod ne moze normalno zivjeti u svojoj drzavi zbog migranata. Zao mi je svakog dijeteta kojeg su ovi opljackali, zao mi je svake osobe ciji su kucu zapalila. Zao mi je svake osobe kojeg su migranti zasreli na ulici. Zao mi je svake djevojke koja ne smije izaci iz stana navecer jer je migranti cekaju pred prodavnicom da joj dobacuju. Zasto moramo da trpimo ovo?
Dajte ljudima negdi dzabe placeve i dozvole neka prave kuce,tada ce odma Evropa reagovati i pustiti ih da idu dalje.....
U protekle 4 godine, otvorili smo vise kampova za migrante nego kilometara autoputa. 💪💪
Kad neko psuje migrante, nek prvo vidi jel mu ko od rodbine nedze emigrirao.
@cujipocuj a sta ako nije? mozemo li onda psovati?
Refuđis velkam