Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nam mogu raditi jer izdajncka banda na SDA, SBiH i SDP ne brine za cijelu BiH, nego samo kako ce udovoljiti RS-u. Da brinu za BiH, oni bi odmah trazili ekvivalenciju u RS.
Ja jos jednom ponavljam,.....sa lojavcima nema suzivota. Dijeli to u picku materinu pa makar i na nasu stetu. Hocu da sam rahat taman na jednom kilometru kvadratnom vec diskriminisan od ovih poganaca smrdljivih na cijeloj teritoriji bosne i hercegovine. i jos da spomenem ovom administratoru i uredniku sarajevox coma svu zivucu zensku familiju sa djecom od 5 godina. jebli vi sebi mater poganu islamisticku pokvarenu
A sta je sa konstutivnosti naroda u manjem blentitetu, jos je visoki pred. Petric donijeo odluke, koje tebe ne brinu, to je jelde normalno. Sve se rjesava u paketu, ili.... postoji samo jedan izlaz, zakljuci.